Trontveit

19 Produkt(er)

Effektiv och naturlig hårvård från Trontveit - speciellt utvecklad för dig i Norden

Trontveit är ett danskt företag som grundades 2010 i ett samarbete med frisörer, kosmetologer och andra experter som ville utveckla innovativa produkter. Produkterna ska kunna användas av både professionella frisörer och privatpersoner som ville ha det bästa på marknaden. Idag exporterar Trontveit till nio europeiska länder - i synnerhet till Skandinavien - men arbetar för att utvidga försäljningen till fler länder runt om i världen.

Hög kvalitet är ledordet och företaget använder den senaste tekniken samt en innovativ formula när de skapar sina fantastiska, hårvårdande produkter. Idag har företaget ett brett urval av produkter i sitt sortiment. Det finns produkter för alla, oavsett vilka behov och önskemål man kan ha. Produkterna används av gröna och miljömedvetna frisörer - därför är en stor del av sortimentet godkänt för ”Grön Salong”.

De två serierna ATTITUDE Styling och Pure ATTITUDE hittar du här hos oss på Med24.

Attitude Styling - milda men effektiva stylingprodukter för alla hårtyper

Attitude Styling är en serie rena och miljövänliga produkter som hjälper dig att forma håret precis som du önskar. Varje produkt är mycket effektiv och har en långvarig effekt och hållbarhet som håller din frisyr på plats under hela dagen. I sortimentet hittar du bland annat lockkrämer, oumbärliga torrschampon, några av de bästa hårvaxerna på marknaden samt produkter som är speciellt utvecklade för dig med blont / ljust hår.

Pure Attitude - miljövänliga och naturliga produkter för alla

Pure Attitude är en serie med hårvårdande produkter, inklusive schampo, balsam och hårmasker, utvecklade med miljö och klimat i åtanke. Alla produkter baseras främst på ingredienser som kommer direkt från naturen och de innehåller inga oönskade, kemiska ämnen som allergiframkallande parfym, parabener eller SLS / SLES.

I sortimentet hittar du produkter för skadat, torrt, matt och färgat hår, där den enskilda produkten är anpassad för dina behov för att hjälpa dig till ett vackert och sunt hår. Produkterna finns i resestorlek såväl som i större varianter som är bättre för miljön eftersom du får mer produkt i mindre förpackning.

Varför välja en produkt från Trontveit?

Trontveit utvecklar sina produkter med både konsumenter och miljö i åtanke. Företaget har starkt fokus på kundnöjdhet och vinnlägger sig om att få en så bra och effektiv produkt som möjligt. Dessutom produceras produkterna på ett sätt som ska ge ett så litet avtryck på miljön som möjligt, detta för att vi också ska ta hand om vår gemensamma natur på allra bästa sätt.

Egenskaper:

  • Alla produkter är Cruelty Free
  • En stor del av produkterna är vegan
  • Innehåller inte allergiframkallande parfymer
  • Många är utan parabener
  • Dansk producerede
  • Hållbara förpackningar av återvunnen plast

Se vårt stora urval av nordiska, hårvårdande produkter från Trontveit här på Med24

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.