Tromborg Treatment

12 Produkt(er)

Tromborg Treatment – välbefinnande skapat med hjärtat

Det enda som behövs för en effektiv hudvårdsrutin är produkter som fungerar. Tromborg har därför skapat denna serie av krämer, serum och ansiktsmasker. Den gemensamma nämnaren för produkterna i Tromborg Treatment är djup kunskap inom bioteknik och användning av växtextrakt vilket resulterar i välbefinnande av högsta kvalitet.

Under livet påverkas din hud av många olika biologiska och miljömässiga faktorer, och därför förändras även behovet av hudvård. Det kan vara behov av en dagkräm med solskydd, en extra återfuktande ansiktsmask för de kallare perioderna eller ett serum för att minska rynkor och fina linjer. Därför skapades Treatment-serien från Tromborg för att skapa en problemlösare för din hud och dina nuvarande behov. Alla produkter tillverkas med noggrant utvalda, väldokumenterade aktiva substanser på Tromborgs laboratorium i Danmark, och har även testats kliniskt för att säkerställa bästa resultat.

Tromborg Treatment består bl.a. av Tromborg Anti-Aging Wrinkle Cream, Tromborg Pure Control Cream, Tromborg Detox Facial Mask och Tromborg Anti Cellulite Treatment Serum - du har alla möjligheter att välja rätt produkt för dig.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.