Tromborg Scandinavian Mood

73 Produkt(er)

Tromborg Scandinavian Mood – skämm bort dig själv med lyxig aromaterapi

Scandinavian Mood bygger på tanken att hud- och kroppsvård ska vara lika för alla. Serien består av de läckraste produkterna fyllda med aromaterapeutiska dofter som berikar dina sinnen. Detta gör att du kan skapa en enkel hudvårdsrutin utan att kompromissa med välbefinnande och lyx.

Här på Med24.se kan du utforska det stora utbudet av allt från ansiktsvård till kroppsvård och solvård. Den breda kollektionen erbjuder lyx och välbefinnande i form av bland annat ansiktsmasker, body lotions, schampon och aromatiska doftljus. Bland de populäraste produkterna från Tromborg Scandinavian Mood är Tromborg Herbal Cleansing Water MakeUp Remover Refreshing, Tromborg Aroma Therapy Deluxe Soap Lavender, Tromborg Eau De Toilette Rose och Tromborg Holger Wax.
  
För Tromborg är de bästa, renaste råvarorna av högsta vikt. Därför kommer ingredienserna i Tromborg Scandinavian Mood främst från ekologiskt certifierade fält, så du kan tryggt använda serien för alla i familjen. Scandinavian Mood-serien lägger tonvikt på att ta hand om din hud både inifrån och utifrån. Det är här det unika doftuniversumet av ekologiska eteriska oljor kommer in i bilden med sina aromaterapeutiska upplevelser för dina sinnen. Bland oljorna hittar du lavendel, vanilj och ingefära samt den helt unika "15th Anniversary"-doften med mandarin och mynta. De har alla sin helt egen speciella effekt på kropp och sinne och alla kan hitta sin favorit.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.