Tromborg Professional Makeup

44 Produkt(er)

Tromborg Professional Makeup - SIENCE BEHIND BEAUTY

Med denna make-up kollektion understryker Tromborg filosofin "less is more". Tromborg Professional Makeup är skapad utifrån en professionell makeupartists idé om hur man kan lyfta fram det man gillar bäst på nolltid. Därför kan alla produkterna kombineras på kors och tvärs för att uppnå bästa resultat för precis just dig.

Tromborg Professional Makeup har ett brett utbud, men det är värt att särskilt lyfta fram Tromborg Mineral Foundation, Tromborg Mineral Pressed Powder, Tromborg Baked Mineral Eye Shadow och Tromborg Baked Mineral. Dessa produkter är alla baserade på de mest naturliga och renaste mineralerna, som bearbetas på det mest skonsamma sättet så att den absolut bästa kvaliteten uppnås. Mineral-makeupen ger en helt lätt, naturlig och enhetlig look, samtidigt som den känns silkesmjuk mot huden.

Tromborg Professional Makeup-serien består förutom mineralsmink av krämiga multiprodukter, balanserade ögonskuggspaletter och ekologiska läppstift. Vidare hittar du i vårt stora utbud de mjukaste sminkborstarna och -penslarna som gör det enkelt att uppnå ett felfritt resultat av professionell kvalitet!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.