Tromborg Beauty Of North

3 Produkt(er)

Tromborg Beauty of North - lyxig hudvård utöver det vanliga!

Denna serie från Tromborg är både exklusiv, lyxig och innovativ. Tromborg Beauty of North har utvecklats av biokemisten Tim Schyberg och hans kompetenta team av utvecklare som genom många års forskning samlat på sig detaljerad och avancerad kunskap om hudvård. Förutom att vara baserad på högteknologisk biokemi tar Beauty of North vilda växtextrakt och bioaktiva ingredienser till nya höjder för att ge din hud det bästa av det bästa.

En av hörnstenarna i Beauty of North är användningen av vilda växter. Dessa är vilda arter av antingen inhemska växter eller växter som har funnits i deras livsmiljö i århundraden. Wild Type-växter är särskilt bra på att anpassa sig eftersom de hela tiden måste följa naturens gång. I Tromborg Beauty of North är Wild Type-växter av stor betydelse, då kombinationen av natur och biokemi går upp i en högre enhet.

Tromborg Beauty of North är en unik serie med tre näringsrika produkter, alla gjorda med största noggrannhet i varje detalj. Serien består av Tromborg Anti-aging Molecular Messenger Cream som levererar anti-aging på högsta nivå, Tromborg Enrichment Leave On Mask som innehåller hudförädlande ingredienser och Tromborg Mattifying Pore Control Cream som med hjälp av 26 olika växtextrakt slätar ut och mattar din hud.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.