Teddykompaniet

32 Produkt(er)

Teddykompaniet – Skandinavisk design i hållbar kvalitet

Teddykompaniet grundades i Båstad i södra Sverige för över 25 år sedan. De hade en idé om att designa och tillverka gosedjur med hög kvalitet och i snygg skandinavisk design. Sedan starten har Teddykompaniet haft som vision att göra produkter med hög kvalitet, höga säkerhetskrav och bra materialval. För Teddykompaniet handlar det om att göra nallar som håller för många kramar, vilda lekar och stora känslor, som kan följa med barnet i en livslång vänskap. Teddykompaniet har också en miljövision, där man vill bidra med en mer hållbar vän, så att vi kan ta hand om vår planet för kommande generationer.

Mjuka nallar och snuttefiltar

Teddykompaniet har ett stort utbud av flera olika varianter av snuttefiltar, gosedjur och nallar formade som gulliga kaniner, kor, rävar, elefanter m.m. Gemensamt för dem alla är den extremt mjuka pälsen och den unika designen, som ditt barn garanterat kommer att älska! Som vuxen kan du vara säker på att alla Teddykompaniets produkter är noggrant testade och uppfyller alla ställda krav.

Teddykompaniet Nalle

En nalle är för många barn en vän för livet! Teddykompaniets nallar är en del av deras EcoFriends-kollektion, där materialet till nallarna uteslutande består av återvunnen polyester i både päls och fyllning. Det är detaljer som dessa i materialvalet som gör något bra för miljön och kommande generationer. Mottot för Teddykompaniets EcoFriends-kollektion är: "ingen kan göra allt - men alla kan göra något!". Teddykompaniet bryr sig om barnens och kommande generationers framtid och vet att vi tillsammans kan göra skillnad även med små förändringar. På Med24.se hittar du både Teddykompaniets Malte-nalle och deras Milton-nalle.

Teddykompaniet Kanin

Kaniner är några av Teddykompaniets populäraste gosedjur. Teddykompaniet Kanin finns i både stora och små storlekar och i många olika färger och former. Teddykompaniet har bland annat designat Vera-kaninen som har ett fint mönster i pälsen. Teddykompaniet Svea Kanin ingår i EcoFriends-kollektionen.

Teddykompaniet Snuttefilt

Snuttefilten från Teddykompaniet är en favorit bland många barn. Snuttefilten finns som katt, mus, kanin och ko. I Diinglisar Wild-serien hittar du djuren som lever på savannen såsom lejon, tiger, giraff och elefant. Alla snuttefiltar är gjorda i mjukaste kvalitet som alla barn kommer älska att gosa med. Teddykompaniet Diinglisar finns också i en organic serie, som består av en snuttefilt, en speldosa och en skallra. Diinglisar Organic-serien är tillverkad av miljövänlig GOTS-certifierad, 100% ekologisk bomull med majsfiberfyllning.

Teddykompaniet Gosedjur

Teddykompaniet har även tagit fram det supermjuka gosedjuret/snuttefilten Lolli kanin. Den har ett mjukt nallehuvud med långa öron samt armar och fötter som gör att snuttefilten ser ut som en kanin. Den skapar trygghet och värme för barnet vid läggdags och kan följa med barnet som en kramgo vän i många år.


Köp kramgoa nallar, gosedjur och snuttefiltar från Teddykompaniet på Med24.se - billigt, tryggt och enkelt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.