TECHNIC

Technic Cosmetics hyllar skönhetens mångfald med kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Läs mer om Technic här!

91 Produkt(er)

Technic Cosmetics: en revolution börjar

I mitten av 90-talet var avancerade skönhetsprodukter på stark frammarsch i Storbritannien. Problemet var att skönhetsprodukterna var otillgängliga och för dyra för de flesta. Så kom Technic, ett skönhetsmärke vars vision är att göra skönhet mer tillgängligt för alla. Under årens lopp har de brutit barriärer och slagit rekord med fantastiska sminkprodukter till låga priser.

Skönhet utan gränser

Technic fångade snabbt makeupentusiasternas hjärtan med en förståelse för att skönhetsvärlden ständigt förändras. Varumärket blev synonymt med liv, färg och individualitet. Med ett spektrum av färgglada ögonskuggspaletter, strålande highlighters och mycket mer blev Technic brandet där alla kunde hitta sin unika stil.

Kvalitet möter prisvärdhet

Det som verkligen särskiljer Technic är deras engagemang för att kombinera kvalitet med överkomliga priser. Idén att högkvalitativa skönhetsprodukter inte ska kosta en förmögenhet är inbäddad i Technics DNA. Detta engagemang har gjort Technic till ett pålitligt varumärke för skönhetsentusiaster över hela världen. Technic finns i en mängd olika butiker, där du enkelt och prisvärt kan köpa en skönhetsrutin som stärker ditt självförtroende och din styrka.

Så här kan du bygga upp en skönhetsrutin med Technic makeup:

  • Förbered huden: Börja med en ren och återfuktad hud för en jämn applicering. Technic primer kan hjälpa till att minimera porer och skapa en jämn yta
  • Skapa en felfri bas: Använd Technic foundation för att få en jämn hudton. Till exempel Technic Pro Filter Foundation. Använd Technic concealer för att täcka mörka ringar eller blemmor. Till exempel Technic 3 in 1 Canvas Concealer
  • Fixera din bas: Använd Technic-puder för att fixera din foundation och concealer eftersom det ger en långvarig finish och minskar glans.
  • Definiera dina drag: Ge ditt ansikte dimension genom att applicera Technic bronzer på kindbenen, sidorna av näsan och längs hårfästet. Lägg till en naturlig lyster med Technic rouge på den högsta punkten på äppelkinderna
  • Framhäv dina bästa drag: Använd Technic highlighter på toppen av kindbenen, under brynbenen och på näsryggen för att framhäva och ge lyster
  • Fokusera på ögonen: Skapa djup och dimension med Technic ögonskugga; välj mellan naturliga toner för en subtil vardagslook eller mer intensiva färger på kvällen. Definiera fransarna med Technic mascara för extra volym och längd. Lägg även till Technic lösögonfransar för en extra dramatisk effekt.
  • Fullända looken: Avsluta din sminkrutin med några sprut Technic setting spray för att säkerställa att din makeup håller hela dagen
  • Fräscha upp hela dagen: Använd Technic läppolja regelbundet för att hålla läpparna återfuktade och glansiga
  • Piffa upp din outfit: Du kan piffa upp hela din outfit med Technic nagellack, som finns i många olika färger

En mission för alla

Technics uppdrag sträcker sig längre än till enkel kosmetik. Det handlar om att omdefiniera skönhetsidealen. Genom att insistera på att skönhet ska vara inkluderande, stärkande och tillgänglig strävar Technic efter att erbjuda ett varierat utbud av produkter som tilltalar alla utseenden och stilar.

I framkant när det gäller etik och hållbarhet

Technic är mer än bara färger och trender. De är pionjärer inom etisk och hållbar skönhet. Genom att följa EU:s regelverk och samarbeta med ledande miljöorganisationer understryker Technic sitt engagemang för både djurens välbefinnande och planetens hälsa. Detta är inte bara en del av deras affärsmodell, utan en del av deras etos.

Technic blickar mot en hållbar framtid

Technic har som uppdrag att leda skönhetsindustrin mot en mer hållbar framtid. Från att minska plast i förpackningar till att integrera återvunnet innehåll i sina produkter, är Technic fast beslutna att göra skillnad. Med ett dedikerat Green Team och ambitiösa mål för 2024 är Technic på väg att minimera sitt miljömässiga fotavtryck.

Resan fortsätter för Technic Cosmetics

Technic Cosmetics resa från en visionär början i 90-talets Storbritannien till deras nuvarande status som ett hållbart, etiskt och inkluderande varumärke är inget annat än inspirerande. Genom att vara trogna sina kärnvärden har Technic lyckats skapa ett universum av skönhetsprodukter som inte bara förskönar ytan, utan hyllar den inre skönheten i oss alla. Utforska Technic och bli en del av en rörelse som tror på skönhet utan kompromisser.


Upptäck det breda utbudet av smink- och skönhetsprodukter från Technic och köp billigt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.