TAN-LUXE

Tan-Luxe Tailor made tanning
8 Produkt(er)

TAN-LUXE - skräddarsydda tanning-produkter för alla behov

TAN-LUXE är ett skotskt varumärke, grundat av Marc Elrick, som tidigare arbetade som frisör, men idag är VD för hela företaget. Idén med att grunda TAN-LUXE var att skapa fantastiska, effektiva brun-utan-solprodukter som kunde anpassas efter individens hudfärg och typ - om du kan det med smink, varför inte med brun-utan-sol?

TAN-LUXE har varit mycket framgångsrikt när det gäller att kombinera tanning-produkter med närande hudvård, så att du får en fin hud både under och på den glöd du vill ha. Idag har märket ett stort sortiment exklusiva brun-utan-sol produkter i alla former, så att du kan hitta det som passar dig bäst.

Naturlig färg så att du aldrig mer behöver uppleva missöden med brun-utan-sol

Om du har provat flera brun-utan-sol över tid, vet du också att syntetisk brun-utan-sol kan ha en mycket distinkt och inte så behaglig lukt som sitter kvar på hud och kläder. Dessutom kanske du har upplevt att det blivit fläckar, ränder eller märken på textilier - irriterande! Men med TAN-LUXE är detta inte något problem!

TAN-LUXE produktsortiment är nämligen utvecklat med naturliga färgaktiverare som inte luktar eller blir ojämna på huden. Dessutom täpper inte färgen till porerna och torkar inte ut - vilket håller huden sund och fin. Alla produkterna säkerställer att du får en jämn och fin solbränna, med en naturlig glöd och en färg som exakt matchar din egen hudton.

Innovativ formula och skonsamma ingredienser

TAN-LUXE kompromissar inte med bra kvalitet, och varumärket lägger ner ett stort arbete på att skapa produkter som de kan garantera till 100% - både vad det gäller innehåll och effektivitet. Förutom att tillföra färg och närande innehåll vårdar produkterna huden på djupet - med närande vegetabiliska oljor, naturliga extrakt, innovativa komplex och fördelaktiga vitaminer. För att formulera produkterna används endast ingredienser som är bra för huden.

Därför innehåller produkterna inte:

  • syntetiska färgämnen
  • ftalater
  • parabener
  • mineraloljor
  • sulfater
  • methylisothiazolinone

Dessutom är hela serien icke-komedogen och Cruelty Free - dvs inte testad på djur. TAN-LUXE arbetar för fullt med att skapa fler produkter helt utan animaliska ingredienser, men redan nu kan du som vegan använda följande produkter: The Butter, Sleep Oil, Glyco-Water, Wonder Oil och Instant Hero.

Utforska det stora TAN-LUXE-sortimentet - för dig som vill ha en härlig, jämn och felfri solbränna med naturlig glöd!

I sortimentet hittar du både TAN-LUXE bestsellers: The Face - en fantastisk brun-utan-sol för ansiktet, The Body - motsvarande variant för kroppen och Super Glow - ett exklusivt serum med multifunktionella egenskaper.

Dessutom hittar du tanning-produkter med anti-age-egenskaper samt krämer, transparent tanning-water, mousser och serum. Oavsett vad som passar dig bäst, så finns det en produkt för dig!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.