Tampax

Läs mer om de olika serierna och produkterna från Tampax här.

11 Produkt(er)

Historien om Tampax

Före 1929 var den vanligaste metoden att hantera sin mens att använda en tjock trasa eller annat tyg för att stoppa blödningen; det var varken särskilt bekvämt eller hygieniskt, men som tur var gav Tampax andra möjligheter 1934 med sina Tampax-tamponger. Sedan 1934 har Tampax gjort det möjligt att leva ett kvinnoliv utan gränser, utbildat och informerat otaliga kvinnor om menstruation och bidragit till normalisering av menstruationsprodukter.

Från en enkel bomullstampong till Tampax pearl, Tampax super, Tampax mini och mycket mer

Sedan de första Tampax-tampongerna kom ut på marknaden har mycket hänt. Tampax kunskap om menstruationsflow och kvinnors fysiska olikheter har bidragit till att Tampax utvecklat olika typer av Tampax storlekar för olika typer av kvinnor och menstruationsflow.

Tampax utbud omfattar bl.a. de populära serierna:

Tampax Pearl

Tampax Pearl serien från Tampax ger dig komfort och skydd i upp till 8 timmar och hjälper till att stoppa läckage innan de inträffar. Tampax-tampongerna i Tampax Pearl-serien går från Tampax Pearl Light till Tampax Pearl Ultra.

Tampax Compak

Tampax Compak är diskret och praktisk att ha med i fickan eller väskan. Tampongen är liten i storleken och designad med en smart insättningshylsa.

Tampax Super

Tampax Super passar dig som har måttliga eller kraftiga blödningar. Tampax Super återfinns i alla Tampax-serier och kan kännas igen som den gröna Tampax.

Vilken tampong ska jag välja?

Tampax tamponger finns i flera olika storlekar och flera olika serier, var och en designad för att täcka ett specifikt behov eller önskemål. Tampax tamponger sträcker sig från lätt absorberande, om du inte blöder så mycket, till ultra, om du har kraftigare blödningar. Dessutom är Tampax Pearl-serien till exempel utrustad med en Smooth Touch införingshylsa i plast, medan Tampax Cardboard är utrustad med en införingshylsa i papp.

Hur använder man en tampong?

  1. Tvätta händerna noggrant
  2. Ta bort omslaget från din Tampax tampong
  3. Andas in och slappna av
  4. Tryck försiktigt din Tampax-tampong i riktning mot nedre delen av ryggen
  5. Låt snöret från din Tampax tampong hänga utanför slidan


Köp de populära Tampax-tampongerna billigt på Med24.se. Vi har hållbar leverans och erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.