Superfruit Gojibär - 450 g

Superfruit Gojibär - 450 g
Se alla produkter från Superfruit
Varunummer: 5328

Produktbeskrivning

Ingredienser

Superfruit Gojibär - 450 g

Superfruit Gojibär(Lycium barbarum L.) anses vara en av de mest näringsrika livsmedlen i världen. Gojibär är rika på antioxidanter, essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler.

I Asien har man i tusentals år känt till att goji är lika med god hälsa, välmående och livskraft. I Kina har gojibär använts i mer än 5000 år i traditionella kinesiska  växtbaserade läkemedel.

Superfruit rekommenderar att du ska äta en handfull gojibär om dagen eftersom det är så nyttigt och gott. Gojibär från Superfruit kan läggas i müsli på morgonen och i smoothies. De kan också användas som ett mellanmål eller användas till matlagning, till exempel i sallader. 

Goji innehåller omega 3 & 6, betakaroten, zeaxantin, lutein, kalium, polysackarider, vitamin B1, B2, B3 och C, kalcium, krom, koppar, magnesium, järn, mangan, fosfor, selen, natrium, zink, fiber, 18 av 20 aminosyror och 23 spårämnen.

Ningxia: Superfruits gojibär kommer från Ningxia-regionen i Kina. Det är en autonom region i norra och centrala Kina som är känd för att producera de finaste och bästa gojibären i världen. Regionen är också känd som "gojibärens hemland". 


Polysackarider: Forskning visar att gojibäret är mycket rikt på LBP (Lycium barbarum polysackarider). LBP är en fiber som består av mycket långa kedjor av kolhydrater som tros ha detaljerade hälsoegenskaper. 

Näringsinnehåll per 100 g:

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.