Sun Bum

Sun Bum

Solvårdsprodukter för även de mest intensiva dagarna i solen. Designade för en aktiv livsstil med surfing, sol och simning. Läs mer om Sun Bum här.

28 Produkt(er)

Historien bakom Sun Bum

Sun Bum startade 2010 från sitt ursprungliga kontor i Cocoa Beach, Florida. Här började Sun Bum tillverka solprodukter som kunde skydda deras vänner och familjer från solens skadliga UVA- och UVB-strålar. Sedan dess har Sun Bum växt och blivit större, utan att förändras alls. Idag har Sun Bum sitt huvudkontor i Encinitas, Kalifornien och har blivit ett av Nordamerikas ledande varumärken inom kategorin solskydd. Sun Bums produktsortiment är designat för att passa en aktiv livsstil av sol, simning och surfing och med hjälp av gorillamaskoten Sonny tar de med sig det soliga Florida till Skandinavien. Sun Bum har blivit ett pålitligt livsstilsvarumärke med kultstatus bland surfare och beach bums och har idag produkter för sol-, hår-, hud- samt läppvård.

Sun Bum Hair Lightener

Sun Bum Hair Lightener är en blond ljusningsspray som är speciellt utvecklad för att ljusa håret med hjälp av solens naturliga ljusningseffekter. Sun Bum Hair Lightener innehåller en speciell UV-aktiverad blandning som är tillsatt ananas som skapar dämpade toner och vackra highlights. Sun Bum Hair Lightener formula är tillsatt hydrogenperoxid som ger ett snabbare resultat. Spraya i håret före solexponering, men var uppmärksam på att resultatet är permanent.

Sun Bum Solkräm

Sun Bum har en solkräm-kategori som passar för en aktiv livsstil. Sun Bum solkräm är lätt att applicera och tränger snabbt in i huden. De är extremt vattenavvisande, vilket gör dem särskilt lämpliga för sol och bad. Sun Bums solkräm inkluderar både ansikts-, kropps- och läppkräm, samt har ett bredspektrumsskydd med SPF 15, 30 och 50. Dessutom har Sun Bum även Cool Down Aftersun-produkter som du kan använda efter solexponering.

Solkräm och Lip Balm med SPF 15, 30 och 50

Sun Bum solkräm finns både som spray, lotion och läppbalsam, så att du kan skydda hela din kropp. Sun Bum solkräm och läppbalsam finns med SPF 15, 30 eller 50 och har en mjuk doft av banan och vanilj som håller hela dagen. Sun Bum solkrämsformula är en fuktgivande bredspektrum solkrämsformula som skyddar mot skadliga UVA- och UVB-strålar samtidigt som den berikar huden med E-vitamin. E-vitamin är en antioxidant som hjälper till att neutralisera fria radikaler som är huvudorsaken till för tidigt åldrande av huden.

Cool Down och Aftersun

Sun Bum Cool Down AfterSun finns både som spray och lotion. Sun Bum Aftersun används efter solning och inte bara när du har bränt dig. Sun Bum Cool Down får din fina tan att hålla längre och ger huden massor av fukt. Den innehåller lugnande Aloe och E-vitamin som ger intensiv fukt och återställer hudens naturliga fuktbalans. Applicera ett generöst lager av produkten över hela kroppen, var försiktig med de mest utsatta områdena. Smörj in direkt efter solning. Sun Bum aftersun sprayas över hela kroppen.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Sun Bum-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt och smidigt kan njuta av dina nya solskyddsprodukter.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.