Stuhr

Hos Stuhr får du högkvalitativa hår- och stylingprodukter som ger näring, vårdar och stärker ditt hår. Med Stuhr kan du snabbt skapa fantastiska resultat för dig och ditt hår. Läs mer om Stuhr här

10 Produkt(er)

Historien bakom varumärket Stuhr

Elmer Stuhr är mannen bakom varumärket Stuhr, som skapades med en vision om att ge varje kund en unik upplevelse, där kundservice och kvalitet var högsta prioritet. Allt började redan 1957, när den första Stuhr-salongen öppnades, och sedan dess har Elmer Stuhr visat sig vara en revolutionerande entreprenör inom frisörbranschen. På 1970-talet var Elmer Stuhr först med att klippa danska kvinnors långa hår kort, med sax, vid en tidpunkt då håret tidigare bara hade klippts av med kniv.

Visionen för Stuhr med hög kundservice och kvalitet har förts vidare genom bl.a. att betona högutbildad personal. Det innebär att Stuhr endast anlitar frisörer som har en 4-årig frisörutbildning.

Än i dag finns det flera Stuhr-salonger i och runt Köpenhamnsområdet, där du är säker på att få samma höga standard på alla ställen. Dessutom har Stuhr även sin egen skola, Stuhr Interschool, som öppnade 1976, dit professionella frisörer kan komma och lära sig nya tekniker. 1976 var också året då Stuhr lanserade sin kvalitetsmedvetna produktlinje Stuhr Hair Care, som så många år senare fortfarande är bland de mest sålda hårprodukterna i Danmark.


Ta hand om ditt hår med Stuhr

Stuhr skapar hårprodukter som ger dig salongsupplevelsen i form av hög kvalitet, men med priser där alla kan vara med. Stuhrs hårprodukter är noggrant testade och godkända av deras kreativa team, så du är garanterad det bästa för ditt hår.

Hos Stuhr hittar du både vårdande hårprodukter i form av schampo och balsam och flera stylingprodukter, så att du alltid kan ha ett bra grepp på din frisyr. Stuhr har hårprodukter för olika hårtyper och de ger alltid en effektiv hårtvätt med sina schampon och en djup, vårdande effekt med sina balsam. 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.