Squirrel's Nut Butter

Squirrel’s Nut Butter gör helt naturliga anti-friktionssalvor för alla; från cykelentusiaster till friluftsentusiaster och nybörjare!

Vad är Squirrel’s Nut Butter? | Naturliga och veganska ingredienser | Den optimala salvan

6 Produkt(er)

Vad är Squirrel’s Nut Butter?

Ursprungligen var Squirrel’s Nut Butter ett försök att lindra torr och kliande hud från eksem, men de naturliga, långvariga anti-friktions salvorna blev snabbt en favorit bland idrottare och hobbylöpare i hela USA. Squirrel's Nut Butter grundades av Chris och Stacy Thornley, som skapade hudvänliga formler hemma i sitt kök i Flagstaff, Arizona. Ett år senare, 2015, lanserade de äntligen sina naturliga anti-friktionssalvor, men saknade ett namn. Det var först när en vän och kollega från närområdet återvände nöjd från en mountainbike tur som det blev klart. Varumärket fick sitt namn efter den första användarens smeknamn, nämligen Squirrel. Squirrel’s Nut Butter, även kallat SNB, har sedan dess blivit ett must-have för atleter inom bl.a. cykling, triathlon, vandring och klättring.

Betydelsen av naturliga och hudvänliga ingredienser

På Squirrel's Nut Butter använder man 100% naturliga ingredienser i alla produkter. SNB tror på att endast naturliga produkter är tillräckligt bra för din hud, vilket också återspeglas i de enkla och naturliga formlerna. En unik kombination av kokosolja och kakaosmör gör att huden förblir fuktad och friktionsfri. Squirrel's Nut Butter ser betydelsen av naturliga ingredienser och skapar därför alla produkter under hög kontroll i Flagstaff, Arizona.

Sedan starten 2015 har Squirrel’s Nut Butter utvecklat en naturlig och veganvänlig version av sin originalsalva, så att alla har möjlighet att använda de populära produkterna. Squirrel’s Nut Butter Vegan Blend är gjord med candelillavax, som är 100% vegansk.

Squirrel’s Nut Butter – hitta din favorit

Här på Med24.se har vi ett brett urval av de fantastiska anti-friktionssalvorna från Squirrel’s Nut Butter, och du har därför möjlighet att hitta den som passar dig bäst. Squirrel’s Nut Butter finns i en originalvariant med bivax eller en vegansk version med candelillavax, i en liten och praktisk burk eller som ett smart stick samt i en helt unik version för cykelentusiaster.

I listan nedan kan du se vårt urval från Squirrel’s Nut Butter:

  • Squirrel’s Nut Butter Original Blend
  • Squirrel’s Nut Butter Original Blend Stick
  • Squirrel’s Nut Butter Vegan Blend Anti Chafe Salve
  • Squirrel’s Nut Butter Vegan Blend Anti Chafe Salve Stick
  • Squirrel’s Nut Butter Saddle Butter

Köp anti-friktionssalvor från Squirrel’s Nut Butter snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!


Pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.