Sonett

Banner med Sonetts produktutbud

Sonett kombinerar hög kvalitet med ekologiska ingredienser för hållbar rengöring. Deras produkter ger skonsam men effektiv rengöring av hela hemmet samtidigt som de skyddar miljön. Läs mer om Sonett här!

49 Produkt(er)

Sonett - hållbar rengöring

Om miljön är viktig för dig, oavsett om du städar eller tar hand om dig själv, är Sonett det självklara valet för dig och din omgivning. Som en föregångare inom rengörings- och hushållsprodukter har Sonetts uppdrag alltid varit att skapa produkter som tar hand om både miljön och vårt grundvatten. Deras strävan efter hållbarhet är en pågående process som ständigt utvecklas.

Vad är Sonett?

Sonett är ett tyskt företag som sedan 1977 har specialiserat sig på att utveckla tvätt- och rengöringsprodukter baserade på naturliga och ekologiska ingredienser. Med en formula som undviker konserveringsmedel, syntetiska dofter och färgämnen säkerställer de att deras produkter är 100% biologiskt nedbrytbara. De autentiska dofterna kommer från rena, ekologiska eteriska oljor.

Grönare rengöring

De flesta människor vill ha ett skinande rent hem, men inte på bekostnad av vår planet. Sonetts hemlighet ligger i deras unika blandning av naturliga ingredienser och unika blandningsmetoder.

Oavsett vilken rengöringsutmaning du står inför har Sonett en lösning. Från golv till tak, från toalett till fönster - Sonetts produktsortiment täcker alla behov med en miljövänlig vinkel.

Några av Sonetts mest eftertraktade rengöringsprodukter är

  • Sonett Flytande Lavendel Tvättmedel
  • Sonett Olive Tvättmedel Ull/Silke
  • Sonett Desinfektionsmedel


Sonett - ett stort sortiment för rengöring av hela hemmet

I vårt sortiment av Sonett-produkter hittar du allt från tvättmedel till rengöringsprodukter. Alla dessa produkter är skapade med ekologisk kärlek, så de är bra både för dig och planeten.

Städa hela huset med Sonett - Att städa blir en barnlek med Sonetts breda produktsortiment. Här hittar du allt du behöver, från toalettrengöring till allrengöring, för att hålla ett fläckfritt hem samtidigt som du tar hänsyn till miljön.

Diska med Sonett - Oavsett om du diskar för hand eller har en diskmaskin så hjälper Sonett dig att få ditt porslin skinande rent. Välj bland Sonett diskmedel, sköljmedel och diskmaskinstabletter. Njut av den fräscha doften av citron, ringblomma och lavendel varje gång du diskar.

Tvätta dina kläder med Sonett - Håll dina kläder rena och fräscha med Sonetts tvättmedel som effektivt tar bort bakterier, smuts och döda hudceller. 

Förutom att Sonett avlägsnar smuts från tvätten ger den också dina kläder den vård de förtjänar utan att tillsätta syntetiska ämnen som kan orsaka irritation.

Välj mellan flytande tvättmedel, tvättpulver eller tvättmedel speciellt för ulltvätt. För envisa fläckar kan du prova Sonetts fläckborttagningsmedel, som helt enkelt gnuggas in i fläcken och plagget tvättas som vanligt därefter.

Om du vill säkerställa rätt dosering kan du använda Sonett Washing Ball för enkel och bekväm dosering av ditt tvättmedel.

Rena och väldoftande händer med Sonett - Händerna kommer i kontakt med många bakterier varje dag. Det är därför viktigt att ha en god handhygien för att skydda sig mot dåliga bakterier som t.ex. virus. De dåliga bakterierna hamnar på huden när du rör vid ohygieniska ytor som dörrhandtag eller till exempel när du går på toaletten. Med Sonetts flytande handtvål kan du både rengöra händerna från dåliga bakterier och ta hand om dina händer samtidigt som du njuter av din favoritdoft.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.