SKIN1004

SKIN1004 är ett innovativt koreanskt hudvårdsmärke som har utvecklat produkter med naturliga och effektiva ingredienser som förbättrar din hud. Läs mer om SKIN1004 här!

35 Produkt(er)

SKIN1004 - innovativ koreansk hudvård

SKIN1004 är ett innovativt koreanskt hudvårdsmärke. SKIN1004s produkter är utvecklade med naturliga och effektiva ingredienser som hjälper till att förbättra din hud. SKIN1004 har en lösning oavsett om du lider av torr, fet, kombinerad eller känslig hud. SKIN1004 har ett brett utbud av produkter och serier, där deras absoluta storsäljare är Centella Asiatica-serien, känd för sina antiinflammatoriska och lugnande egenskaper.

Redan i de tidiga stadierna av varumärkesutvecklingen sökte skaparna bakom SKIN1004 aktivt efter högkvalitativa råvaror som skulle vara säkra även för de mest känsliga hudtyperna. SKIN1004 letade främst efter en ingrediens från naturen som skulle ge många fördelar och som användes av lokalbefolkningen i landet. SKIN1004s forskning ledde till Madagaskar, där de upptäckte Centella Asiatica. Centella Asiatica är en ört som har använts i århundraden inom traditionell kinesisk medicin för att minska rodnad, lugna irriterad hud och minska tecken på åldrande.

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream är ett idealiskt alternativ för en kombinerad eller fet hud. SKIN1004 Madagaskar Centella Soothing Cream innehåller 72% Centella Asiatica som har blandats med 4 typer av ceramider, kolesterol och stearinsyra för att stärka en kollapsad hudbarriär som saknar fyllighet och fasthet. SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream återuppbygger och stärker hudbarriären och har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper.

SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule

SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule är ett ton-utjämnande serum som tillför mycket fukt och näring till din hud. SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule innehåller 4% niacinamid och 2% tranexaminsyra, som lugnar en försvagad hudbarriär och minskar rodnad och irritation. Som namnet antyder innehåller SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule det välkända Madagascar Centella Asiatica-extraktet, som har återfuktande egenskaper och som vårdar och stärker hudbarriären, samt minskar irritation, rodnad och orenheter. SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule är lämplig för alla hudtyper med envisa pigmentfläckar, akneärr och solskador.

SKIN1004 Sunscreen

SKIN1004 sunscreen är solkrämer, såsom SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50+ och SKIN1004 Madagascar Centella Air-fit Suncream Light SPF30. De återfuktande solkrämerna innehåller Centella Asiatic, som har rodnadstillande, barriärstärkande och antioxiderande egenskaper. Det betyder att SKIN1004 solkrämer, förutom att skydda huden mot solen, vårdar huden så att den blir starkare och åldrandestecken förebyggs. Deras krämiga konsistens gör inte huden fet, därför är SKIN1004 solkrämer särskilt lämpliga för irriterad, pigmenterad, fet och kombinerad hud, och kan användas som moisturizer på morgonen om huden är fet.


På Med24.se får du alltid bra priser och erbjudanden på SKIN1004-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du lätt och enkelt kan njuta av dina nya naturliga koreanska hudvårdsprodukter.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.