Sitre


Dyk ned i en värld av sensuell njutning med Sitre. Upptäck intimprodukter som hjälper till att öka njutningen av dina intima stunder. Läs mer om Sitre här

11 Produkt(er)

Sitre - en värld av njutning

I en tid då intimitet och välbefinnande borde gå hand i hand, stiger varumärket Sitre fram som en first mover för att ha skapat kvalitetsprodukter när det gäller den intima delen av personlig vård.

Rundt billede - Pige sidder i sengen

Från glidmedel till oljor har Sitre dedikerat sig åt att skapa intimvård som inte bara förbättrar fysiska, intima upplevelser, utan också säkerställer att de blir mer behagliga, säkra och minnesvärda.

Skapad med en passion för djupare intimitet

Sitre grundades 2021 av en passion för att förstärka intimiteten mellan människor. Grundarna Cecilie Hjelmager och Julie Herskin, som själva var missnöjda med marknadens befintliga produkter, bestämde sig för att ta saken i egna händer.

De ville ha produkter för att förstärka de intima ögonblick som man vill ha till att stå framme istället för att känna att de borde gömmas undan. Samtidigt var deras vision att producera glidmedel, oljor och intimvård som var både säkra och av hög kvalitet, samt med naturliga ingredienser som ger trygghet i förhållande till vad vi applicerar på våra kroppar. Därför samlade Cecilie och Julie de bästa hudvårdsspecialisterna i Danmark för att uppnå just detta.Sitres sensuella sortiment - unna dig själv kvalitet och komfort

Hos Sitre handlar det inte om att hitta en lösning på ett problem. Det handlar om att bjuda in dig och ge dig lust att utforska och upptäcka vad du verkligen gillar. Med Sitres geler och oljor får du möjligheten att lära dig mer om dig själv och dina preferenser.

Sitre förstår hur viktigt det är att ta hand om de mest känsliga delarna av kroppen. Deras produkter är baserade på naturliga, allergivänliga, 100% veganska och är utan glycerin, parabener och parfym.

Upptäck en värld av njutning och intimitet med Sitre. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren har Sitre något som kommer att ta din intimupplevelse till nästa nivå.

Rundt billede - Sitre Silkone og vandbaseret gels

Långvarig njutning

Silikongelen är utformad för att ge dig en bestående känsla av glidande komfort. Med en unik blandning av silikon, oljor och E-vitamin, kan du vara säker på att denna gel kommer att hålla dig fuktig och bekväm länge.

  • Sitre Silikone Gel 150 ml - För dem som söker en långvarig effekt är detta silikonbaserade glidmedel det perfekta valet. Det ger en bestående smörjning eftersom den inte tränger in i huden, vilket gör den idealisk för längre sessioner eller vattenbaserade aktiviteter.
  • Sitre Silikone Gel, reseförpackning 50 ml - Ta den långvariga komforten med dig på resan med denna reseförpackning av silikonbaserat glidmedel. Den är liten nog att passa i en necessär, men kraftfull nog för att leverera den önskade effekten.
  • Sitre Silikone Gel Home & Away bundle - För dem som älskar silikonbaserat glidmedel är denna förpackning ett måste. Med både en fullsize och en reseförpackning är du alltid täckt oavsett var du befinner dig.

Naturlig känsla

Vattenbaserad gel som är skapad för att efterlikna vulvans naturliga fuktighet. Med naturliga ingredienser och ekologisk aloe vera kommer denna gel att kännas som en naturlig del av dig.

  • Sitre Vattenbaserad Gel 150 ml - Detta naturliga vattenbaserade glidmedel är skapat med omtanke för både komfort och kvalitet. Med sin milda formulering kan den användas i intima ögonblick för att säkerställa en jämn och behaglig upplevelse. Den är idealisk för dem som söker en mer naturlig känsla utan att gå på kompromiss med kvaliteten.
  • Sitre Vattenbaserad Gel, travel size 50 ml - Denna resevänliga version av det vattenbaserade glidmedlet är perfekt för helgutflykter eller romantiska getaways. Den säkerställer att du alltid är redo för intima ögonblick, oavsett var du är.
  • Sitre Vattenbaserad Gel Home & Away bundle - Denna förpackning ger dig det bästa av båda världar - en fullsize för hemmabruk och en reseförpackning för dina äventyr. Med den vattenbaserade formulan är du säker på en naturlig och behaglig upplevelse varje gång.

Säker och hälsosam njutning för hela kroppen

Rundt billede - Sitre Pleasure Boost og Sitre Intimacy & care olie

I hjärtat av Sitre ligger en djup förståelse för vad det innebär att ta hand om både kropp och själ. Varje formula, varje ingrediens och varje produkt är noggrant utvald för att erbjuda en upplevelse som överträffar det vanliga. Här möter lyx vardagen, och det enkla blir extraordinärt.

Föreställ dig en värld där varje beröring förstärks, där huden känns mer levande och där doften inte bara väcker sinnena utan även själen. Detta är essensen av Sitre. En inbjudan att dyka ner djupare, känna mer och verkligen ta vara på stunden för att njuta.

  • Sitre Pleasure Boost Oil 100 ml - Denna förföriska olja är designad för att öka njutningen och intensiteten i intima stunder. Oljan är infunderad med CBD, vilket hjälper till att stimulera eftersom det slappnar av musklerna. Detta kan bidra till ännu bättre orgasmer, och med sin silkeslena konsistens kan den användas både som glidmedel, massageolja eller bara som allmänvård för att väcka sinnena och förstärka intimiteten. Pleasure Boost Oil är helt säker att använda, även om du är gravid eller ammar.
  • Sitre Care & Intimacy Oil 100 ml – Denna mångsidiga olja är både närande och sensuell baserad på argan-, kokos- och aprikoskärnolja. Den kan användas som daglig fuktkräm, massageolja, glidmedel och som en del av förspelet för att förstärka intimiteten och skapa en djupare koppling mellan partners.
  • Sitre Shower Care - Denna skonsamma tvätt är mer än bara en vanlig duschtvål. Den rengör skonsamt och lämnar huden mjuk och återfuktad, vilket gör den perfekt för en avkopplande spakväll hemma och för dagligt bruk.
Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.