Sistema

88 Produkt(er)

Köp din matlåda från Sistema på Med24.se

Sistema är ett välkänt märke för de flesta, speciellt barnfamiljer. Sistema har ett stort sortiment och utbud av både förvaringsburkar, vattenflaskor och matlådor. Produkterna från Sistema är helt täta, så oavsett om du ska till skolan, dagis, på jobbet eller en promenad i skogen kan Sistema användas. Sistema är känt för sina innovativa förvaringslösningar och smarta stängningsmekanismer.

Alla produkter från Sistema är godkända för livsmedel och kan användas i diskmaskin, frys och mikro. Sistemas produkter innehåller ej bly, ftalater och BPA.

Matlådor

Sistema har matlådor i alla storlekar och färger, för både barn och vuxna. Du hittar alla storlekar, från den lilla matlådan som bara kan rymma en enkel macka, till den stora matlådan för byggjobbarens lunch. Många speciella och praktiska lösningar har gjorts, så det finns säkert även en matlåda från Sistema som kan möta dina behov.

Vattenflaskor

Vi har ett stort utbud av dricksflaskor från Sistema. Sistema har även varit kreativa här och tagit fram många smarta och funktionella dricksflaskor.
Du hittar dricksflaskor från Sistema i flera storlekar och många olika vackra färger.
Som något nytt har Sistema lanserat en dricksflaska i rostfritt stål som kan användas till både kalla och varma drycker – se här.

Förvaringsburkar

Här hittar du förvaringsburkar och -lådor för de flesta ändamål. Det finns små burkar som passar perfekt till bebisgröt eller till mellanmål. Eller de lite större förvaringslådorna som kan användas till både kyl- och kolonialvaror.

På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Sistemas praktiska matlådor och vattenflaskor. Beställ dina favoriter snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se idag! Vi erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.