Schwarzkopf OSIS+

Förvandla ditt hår med salongskvalitet hemma. Med hårprodukter skapade för att förvandla och definiera till det perfekta resultatet, kan du skapa din drömlook varje dag. Läs mer om OSIS+ här!

31 Produkt(er)

Ta din hårstyling till nya höjder med Schwarzkopf

Schwarzkopf är inte bara ett varumärke som är känt i professionella salonger, det har även hittat vägen till många hem över hela världen. Allt började 1898, när kemisten Hans Schwarzkopf startade ett litet apotek i Berlin.

Med innovation och kvalitet som nyckelord, utvecklade Schwarzkopf sig med tiden till att bli en pionjär inom hårvård och stylingprodukter. Märket är känt för att ständigt sätta nya standarder inom hårvärlden, och det gör de fortfarande än i dag.

OSIS+ ger stadga och tämjer ditt hår

Rundt billede - Alle OSIS+ produkter ligge ovenpå hinanden i en bunke

Vill du mästra verkligt innovativa stylingprodukter för att uppnå det ouppnåeliga? Vill du ha obegränsad inspiration för att frigöra din kreativitet? Då är det dags att flytta dina gränser med OSIS+, som är gjord för att du ska kunna skapa din egen signaturstil.

OSIS+ är en av de mest uppmärksammade serierna från Schwarzkopf som har gjort ett stort intryck både i den professionella världen och bland konsumenterna. Denna serie lanserades som en lösning med stylingprodukter för dem som önskar salongkvalitet hemma. OSIS+ erbjuder därför ett brett utbud av stylingprodukter som kan användas för att skapa en rad olika looks - från det naturligt diskreta till det extravaganta. Varje hårprodukt från OSIS+ är dessutom noggrant formulerad för att ge det bästa resultatet, samtidigt som de ska vara lätta att använda.

Egenskaper OSIS+

  • Mångsidiga stylingprodukter
  • Stylingprodukter med olika styrkenivåer
  • Anpassade till specifik hårstruktur och önskat resultat


OSIS Dust It - magisk volym och textur i en enda hårprodukt

OSIS Dust It är ett volympuder med en matt finish som ger en otrolig textur och separation som håller håret på plats utan att kännas kladdigt. Det är designat för att ge håret lyft från rötterna utan att göra det tungt. Perfekt för dig som önskar ett lätt lyft eller för dig med fint hår som lätt blir platt.

För bästa resultat bör du strö en liten mängd pulver direkt vid hårrötterna, i torrt hår, för maximal lyftning. Du kan också gnugga pulvret mellan dina händer och arbeta in det i hårlängderna för att skapa textur och definition.Så här får du salongsresultat med OSIS+ hemma

För att uppnå de bästa resultaten med Schwarzkopf OSIS+ stylingprodukter är det viktigt att anpassa din tillvägagångssätt baserat på din hårtyp och önskat resultat:

  • För fint hår: Börja alltid med en liten mängd OSIS Dust It och ta mer efter behov. Detta kommer att förhindra att du får för mycket produkt och säkerställa att håret behåller sitt naturliga fall och rörelse.
  • För tjockt hår: Överväg att kombinera OSIS+ Session Extreme Hold Hairspray med en volumprodukt som OSIS Dust It för att säkerställa både lyft och stadga.
  • Om du vill kunna omforma din frisyr under dagen är det lätt att göra med OSIS+ hårprodukter. Genom att skaka lätt på håret vid hårrötterna eller spraya lite vatten för att återaktivera produkterna kan du omforma ditt hår som du önskar.
  • Innan du använder värmeverktyg som plattänger eller locktång rekommenderas det att använda Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray för att skydda ditt hår mot värmen.

Kom ihåg att nyckeln till perfekt hårstyling ligger i att experimentera. Så tveka inte att blanda hårprodukter för att uppnå precis den look du önskar.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.