Schmidt's

5 Produkt(er)

Schmidt's - Certifierade veganska, växtbaserade och väldoftande deodoranter!

Historien om Schmidt's började redan 2010, då Jaime Schmidt inspirerades att göra sin egen växtbaserade deodorantformel för vänner och familj. Det var början på en utveckling av naturliga deodoranter, som idag finns tillgängliga över hela världen. Schmidt's har sedan dess dominerat marknaden inom naturprodukter, där Jaime Schmidt och hennes partner Michael Cammarata fortfarande utvecklar nya, underbara dofter.

Deodoranter med hållbarhet i fokus

Schmidt's naturliga deodoranter är gjorda med naturliga ingredienser och med hållbarhet i fokus. Schmidt's tror på att man kan skapa banbrytande produkter och samtidigt vara snäll mot moder Jord. Schmidt's prioriterar botaniska och mineralbaserade ingredienser som är givande för alla. Dessutom är deodoranterna från Schmidt's alltid formulerade utan aluminium, SLS, PEG, artificiell doft, konstgjorda färgämnen och konstgjorda sötningsmedel. Dessutom är Schmidt's certifierad vegansk, vilket innebär att inga produkter har testats på djur.

Hållbarhet är ett brett begrepp, men för Schmidt's betyder ordet inte bara att skapa produkter som är säkra för människor att använda, utan också produkter som är vänliga mot vår Jord. Därför kontrolleras all tillverkning, bearbetning och produktion av ingredienser i en Schmidt's deodorant noggrant så att de minimerar klimatavtrycket.

Se det stora urvalet av Schmidt's deodoranter på Med24.se

Här på Med24.se har vi garanterat en Schmidt's deodorant som passar just dig! Vårt urval består av deosticks och roll-on deodoranter av högsta kvalitet. Oavsett om du vill undvika dofter, har känslig hud eller föredrar en elegant doft, kan du hitta din nya, naturliga Schmidt's deodoranter hos oss. 


Köp Schmidt's naturliga, veganska och väldoftande deodoranter här på Med24.se - snabbt, tryggt och enkelt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.