Scence

Med hudvårdsprodukterna från Scence tar du hand om både huden och planeten! Hudvårdsprodukterna innehåller endast naturliga och veganska ingredienser, som är emballerade i plastfria, hållbara pappersförpackningar. Läs mer om Scence här.

20 Produkt(er)

Scence – ekologiska hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser

Scence gör det enkelt att göra rätt val – utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller effektivitet. Visionen för det lilla hantverkarföretaget baserat i Cornwall, England är att skapa hudvårdsprodukter baserade på veganska, ekologiska ingredienser med hänsyn till miljön. Men varför göra hudvård vegan? "För att vi kan," svarade Scence helt enkelt. För det finns gott om växt- och mineralbaserade alternativ, så vi kan undvika att använda ingredienser som kommer från djur. Du kan därför vara säker på att de har haft naturlighet, effektivitet och hållbarhet i åtanke när du utforskar hudvårdsprodukterna från Scence. Dessutom tillverkas hudvårdsprodukterna med milda dofter, vilket gör att de kan användas av både män och kvinnor.

Scence är bra både för din hud och för vår planet!

Scence syftar till att vårda huden såväl som planeten, så du kan använda din deodorant, kroppsbalsam, ansiktsbalsam eller läppbalsam med gott samvete. Alla Scence hudvårdsprodukter är framtagna med miljövänliga förpackningar utan plast, vilket med andra ord innebär att förpackningen är baserad på papper och därför kan komposteras och återanvändas när du njutit klart av din hudvårdsprodukt. Men även om Scence sparar på både plast och onödiga ingredienser så snålar de verkligen inte med kvaliteten! Det finns ingen kompromiss med vare sig effektivitet eller kvalitet när du använder en Scence-produkt.

Aluminiumfri deodorant - håller dina armhålor lukt- och fuktfria hela dagen

Scence har tagit fram en rad ekologiska och veganska hudvårdsprodukter t.ex. Scence handbalsam, läppbalsam, kroppsbalsam, ansiktsbalsam och inte minst deodoranter utan aluminium. Istället för aluminium neutraliserar magnesium lukt, medan pilrot absorberar fukt, vilket kommer att hålla dina armhålor torra och luktfria hela dagen. Dessutom innehåller deodoranterna från Scence ekologisk kokosolja, mangosmör och eteriska oljor, som mjukgör och vårdar din hud.

Varför välja aluminiumfria deodoranter?

I många vanliga deodoranter är aluminiumklorid en fast ingrediens, eftersom den fungerar som en antiperspirant på dina svettkörtlar under armarna. Det är därför en effektiv ingrediens om du vill undvika svett och svettlukt under dagen.


Köp de ekologiska och veganska hudvårdsprodukterna från Scence billigt på Med24.se

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.