Satisfyer


Gör ditt sexliv ännu mer spännande! Oavsett om du är ensam eller med en partner kan en Satisfyer öka och intensifiera dina orgasmer. Läs mer om Satisfyer här!

93 Produkt(er)

Satisfyer – Sexuellt välbefinnande för alla

Satisfyer tillverkar sexleksaker för både män, kvinnor och par, och är till för alla som vill göra något extra för sitt sexliv. Satisfyer har ett brett sortiment och de strävar efter att göra sexleksaker som är anpassade efter alla önskemål och behov. 

Satisfyer följer utvecklingen

Satisfyer ser alltid till att lyssna på sina kunder, varför de vidareutvecklar sina sexleksaker, utifrån önskemål och behov. Med en vibrator från Satisfyer kan du vara säker på att du får den bästa kvaliteten, med material som är så hudvänliga som möjligt och till ett pris som är överkomligt för alla, eftersom de anser att sexuellt välbefinnande aldrig ska vara en fråga om pris.De 4 mest populära Satisfyers för kvinnor

Satisfyers sexleksaker och speciellt vibratorer är populära världen över. Nedan kan du se vilka 4 produkter som är de mest populära bland Satisfyer för kvinnor.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

Denna klitorisvibrator är ett rent nöje för din klitoris. Satisfyer Pro 2 Next Generation är utrustad med deras Airpulse-teknologi, som skickar milda tryckvågor mot din klitoris och säkerställer de vildaste orgasmerna. Satisfyer Pro 2 Next Generation har en mycket kraftfull och extremt tyst motor.

Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator

Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator ger en dubbel stimulering av både G-punkten och klitoris. Vibratorn är mycket flexibel och böjbar, så den är lätt att använda i olika positioner. Låt dig skämmas bort av de sköna tryckvågorna med Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator.

Satisfyer Bäckenbottenkulor

Med bäckenbottenkulorna från Satisfyer kan du träna dig för bättre orgasmer. Du stärker din bäckenbotten, så både din och din partners orgasmer kommer att kännas mer intensiva. Dina muskler kommer att stärkas, vilket ger dig starkare sammandragningar, så du får en ökad känsla av stramhet, vilket kommer både dig och din partner till del.

Satisfyer Double Joy violet

Double Joy är en stimulerande leksak som du kan använda under samlag för att ta er till nya höjder. Satisfyer Double Joys mindre skaft ska föras in i slidan och genom dess pulserande vibrationer kommer det att ha en stimulerande effekt på både klitoris och penis under samlag. Om du har både hans penis och Satisfyer Double Joy inom dig samtidigt, kommer extra täthet att uppstå, vilket kommer att ge en delad upplevelse av extatiska orgasmer.Satisfyer men

Satisfyer är inte bara för kvinnor, det finns också många olika sorters Satisfyer för män. T.ex. du kan få Satisfyer Men Vibration Masturbator, som används för onani. Denna Satisfyer för män kommer att skämma bort dig med djupa vibrationer så att du bara kan luta dig tillbaka och njuta.

Det finns också Satisfyer Vibrating Penis Ring, för längre uthållighet. Penisringen säkerställer en hårdare erektion och att du håller längre. Den vibrerande penisringen stimulerar både dig och din partner under samlag.Snabb och diskret leverans

På Med24 är vi väldigt måna om diskretion, därför har vi diskret leverans, och vi strävar alltid efter en så snabb leverans som möjligt. Du kan alltid uppnå gratis leverans och går du med i vår kundklubb sparar vi dina kvitton och garantibevis, det kan inte bli enklare.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.