SARDkopenhagen


SARDkopenhagen är ett danskt hudvårdsmärke som producerar hållbara hudvårdsprodukter utan skadliga kemikalier och miljöskadliga ämnen. Hudvårdsserien från SARDkopenhagen riktar sig till alla hudtyper - och särskilt för personer med känslig hud. Läs mer om SARDkopenhagen här!

Oljor | Hudvård

8 Produkt(er)

Vad är SARDkopenhagen?

SARDkopenhagen grundades av founder Charlotte Kasandra, som alltid har varit mycket intresserad av hudvård och vilka ingredienser hudvårdsprodukter innehåller. När Charlotte Kasandra blev gravid med sin son hade hon svårt att hitta ett hållbart hudvårdsmärke som producerade hudvård med bra och naturliga ingredienser och utan några skadliga ämnen. Därför bestämde hon sig för att själv skapa ett hållbart hudvårdsmärke som kunde leva upp till hennes krav och förväntningar, och därmed föddes SARDkopenhagen. Alla produkter i SARDkopenhagens hudvårdsserie är både hållbara och fria från kemikalier, hormonstörande och miljöskadliga ämnen, så att de kan användas av alla och för alla hudtyper. Flera av produkterna är dessutom AllergyCertified.

De viktiga oljorna

SARDkopenhagens produkter bygger på naturliga oljor. Startskottet för SARDkopenhagen och deras läckra produkter med oljor var när de övertog utvecklingen och produktionen av Maria Magdalene-oljan i Danmark. SARDkopenhagens oljor består av rena råvaror och naturliga ingredienser. De anstränger sig mycket för att köpa ingredienserna lokalt och där ingredienserna odlas naturligt. Deras arganolja kommer t.ex. från Marocko, som är det enda stället i världen där arganträdet odlas. Bergamottoljan kommer från södra Italien och från Sicilien, där bergamotapelsinen växer naturligt.

SARDkopenhagen producerar produkter med många olika oljor. Alla hudtyper kan inte använda samma olja. Därför har de i deras produktsortiment många olika oljor så att alla kan hitta en olja för sin specikfika hudtyp.

Multifunktionella produkter

Alla SARDkopenhagen-produkter är multifunktionella, eftersom huden inte skiljer sig så mycket från en kroppsdel ​​till en annan. Det gör däremot behovet som kan variera från ansikte till kropp beroende på hudens skick. Alla produkter kan användas av både män och kvinnor, barn och gravida och passar alla hudtyper såsom fet/oren hud, känslig och mogen hud samt hud med rosacea. Det stora utbudet av SARDkopenhagen produkter på Med24.se består bl.a. av dessa produkter:

  • SARDkopenhagen Argan Oil Pure – 100 ml
  • SARDkopenhagen Epsom Badsalt Lavendel Mint – 200 ml
  • SARDkopenhagen Face/Bodyscrub Bergamott och Eucalyptus – 200 ml
  • SARDkopenhagen Essentielle No. 7 Face cream – 50 ml
  • SARDkopenhagen Essentielle No. 9 Eye & Lip Balm – 15 ml

Köp de multifunktionella oljorna och hudvårdsprodukterna från SARDkopenhagen snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.