Salvequick Plåster

Läs mer om plåstren från Salvequick här!

12 Produkt(er)

Salvequick plåster

Sedan 1947 har Salvequick specialiserat sig på tillverkning av plåster för hela familjen. Plåster är en oumbärlig produkt i varje hem. Salvequick har ett plåster för varje situation och i alla tänkbara storlekar. Det är viktigt att du väljer rätt storlek plåster för ditt sår. Plåstrets sårdyna ska täcka hela såret för att uppnå bästa effekt. Förutom att välja rätt storlek är det också viktigt att välja rätt typ av plåster för det aktuella såret. Salvequick har tagit fram olika typer av plåster för varje situation. Deras Aqua Block-plåster är ett 100% vattentätt plåster som även låter huden andas. Salvequick Aqua Block passar de flesta sår och är bra om du ska vistas utomhus, vid träning, i duschen eller för att simma. Salvequick Aqua Resist plåster är ett traditionellt plastplåster som är vattenavvisande och gör det lätt för huden att andas. Plåstret finns i många olika storlekar och former för att passa för alla sår. Salvequick Textile plåster är ett extra flexibelt plåster och passar därför för sår på leder som armbågar och knän. Salvequick Sensitive är ett plåster speciellt framtaget för känslig hud, som är gjort med ett mildare lim som inte irriterar huden.

På Med24.se har vi ett stort urval av de många plåstren från Salvequick. I vårt sortiment hittar du bl.a.:

  • Salvequick Aqua Resist Plåster – 75 cm
  • Salvequick Textile Elastic Plåster – 20 st
  • Salvequick Finger Mix Plåster – 18 st
  • Salvequick Aqua Block Plåster – 16 st
  • Salvequick Extra Sensitive Plåster – 50 cm

Hur behandlar man bäst ett sår?

Du känner säkert igen scenariot. Du har skurit dig i fingret eller ramlat och fått ett skrapsår på benet. Du måste nu börja att behandla såret. Men hur gör man bäst? Genom att följa dessa tre enkla steg läker såret snabbt igen.

Steg 1: Rengör såret

För att såret ska läka bäst är det viktigt att rengöra såret ordentligt. När du rengör såret minskar risken för infektion, samtidigt som det hjälper kroppens egen läkningsprocess.
Börja med att tvätta händerna och rengöra huden runt såret. Rengör sedan såret med ljummet vatten för att få bort bakterier och smuts. Torka försiktigt området runt såret och låt det torka i några minuter. Om du inte har möjlighet att skölja såret med vatten kan du även använda Salvequick Wound Cleanser som effektivt tar bort smuts och bakterier från såret.

Steg 2: Välj rätt plåster

Nästa steg är att skydda såret med ett plåster. Tänk alltid på att välja rätt storlek på plåstret med en sårdyna som täcker hela såret. Salvequick har många olika typer av plåster, så du kan välja det som passar dina behov bäst.

Steg 3: Byt plåster och rengör såret dagligen

För att på bästa sätt skydda såret genom läkningsprocessen, ska du byta plåster och rengöra såret en gång om dagen. På så sätt säkerställer du att såret läker på det mest effektiva sättet.


Köp de många olika och effektiva plåstren från Salvequick - snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.