Salvequick Fotvård

Läs mer om Salvequick fotvård här!

9 Produkt(er)

Ta väl hand om dina fötter

Det är viktigt att ta väl hand om sina fötter och ge dem extra vård då de ska bära dig hela livet. Fötterna utsätts för stort tryck dagligen och är instängda i skor och strumpor hela dagen. Det är därför viktigt att ta väl hand om och vårda sina fötter väl. Salvequick är specialiserade på fotvård, där de bl.a. har utvecklat en multifunktionell fotkräm. Krämen har en dokumenterad effekt på torra fötter, hälsprickor och hård hud. Utöver fotkrämen har Salvequick även en fotmask som hjälper till att minska hård hud och ta bort döda hudceller på fötterna. På Med24.se har vi flera av Salvequicks vårdprodukter för fötterna. Vårt sortiment består bl.a. av: Salvequick Vårtplåster, Salvequick Exfoliating Socks samt Foot Rescue fotkräm.

Salvequick Skavsårsplåster

De flesta av oss får ibland blåsor på fötterna. Det kan därför vara bra att ha bra skavsårsplåster på lager när det händer. Blåsor uppstår oftast när man har på nya skor eller går i sandaler eller finskor utan strumpor. Risken för blåsor ökar när dina fötter är varma och svullna t.ex. vid träning, promenader eller när det är varmt. Om du har fått en blåsa är det viktigt att minska trycket och friktionen runt blåsan. Ett skavsårsplåster hjälper till att skydda blåsan, samtidigt som det avlastar tryckområdet runt blåsan.

Salvequick har flera olika skavsårsplåster. Förutom deras populära och originala skavsårsplåster har de även tagit fram ett extra skyddande Blister Rescue skavsårsplåster. Det nya skavsårsplåster är gjort med en sårdyna som fäster mindre på själva blåsan, vilket gör det lättare att ta bort plåstret utan att skada blåsan. På Med24.se har vi många av skavsårsplåstren från Salvequick. I vårt sortiment ingår bl.a.:

  • Salvequick Skavsårsplåster Häl – 6 st
  • Salvequick Skavsårsplåster Tå – 6 st
  • Salvequick Blister Rescue Extreme Häl – 4 st
  • Salvequick Blister Rescue Mix – 6 st

Behandling av blåsor och skavsår

Om du har fått en blåsa gör kroppen ofta själv en blåskudde med vätska i. Kudden hjälper till att skydda det utsatta området runt blåsan och hjälper blåsan att läka snabbare. Därför bör du undvika att punktera och förstöra blåsan, eftersom det ökar risken för infektion och samtidigt fördröjer läkningsprocessen.

Hur ska jag behandla en blåsa?

  1. Rengör blåsan med vatten eller sårrengöring.
  2. Se till att huden runt blåsan är torr och ren från smuts och kräm.
  3. Sätt på ett skavsårsplåster som täcker hela blåsan.
  4. Låt skavsårsplåstret sitta tills det faller av. Plåstret kan bäras i flera dagar, men det varierar från person till person.
  5. Upprepa processen när skavsårsplåstret har fallit av tills blåsan har läkt.

Köp de smarta skavsårsplåstren från Salvequick - snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.