Salvequick

Läs mer om Salvequick och deres många effektiva plåster här!
Historien om Salvequick | Plåster | Plåster för blåsor/skavsår

34 Produkt(er)

Historien om Salvequick

Salvequick grundades redan 1947 av Christian Cederroth. Efter andra världskriget konstaterades att även privatpersoner behöver plåster i hemmet. 1947 tillverkades det första plåstret i Stockholm och fick namnet Salveplast. 1953 revolutionerade Salvekvik, som det hette på den tiden, plåstermarknaden. De lanserade nämligen Europas första singel plåster. Plåstren blev snabbt en succé och spred sig från Sverige och ut till hela världen. Idag säljer Salvequick cirka 20 miljoner förpackningar med plåster varje dag, och finns i de flesta hem, skolor och arbetsplatser.

Salvequick plåster

Plåster är oumbärligt och bör finnas i varje hem, till olyckan ev. är framme. Salvequick är ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av plåster. De har plåster för alla sår så att du säkert och ohämmat kan fortsätta dina sysslor. Salvequick plåster kan användas för både mindre skärsår och större skrubbsår på hela kroppen. Deras plåster skyddar såret från smuts och bakterier, så att ingen infektion uppstår och såret kan läka snabbare.

Salvequick har tagit fram många olika typer av plåster och i många olika storlekar. Det är viktigt att du väljer rätt plåsterstorlek så att plåstret täcker hela såret. Du ska också välja rätt typ av plåster för såret. Salvequick har ett plåster för alla behov, och du hittar i deras sortiment både Salvequick Aqua Block, Aqua Resist, Textile, Sensitive och Salvequick Maxi Cover. Salvequick Aqua Block är ett 100 % vattentätt plåster, vilket är bra för de flesta sår. Deras textilplåster är ett extra flexibelt plåster och passar därför för sår på leder som armbågar och knän. Salvequick Sensitive är ett plåster speciellt framtaget för känslig hud, som är gjort med ett mildare lim som inte irriterar huden.

På Med24.se har vi ett stort urval av de många Salvequick-plåstren. I vårt sortiment hittar du bl.a.:

  • Salvequick Aqua Resist Plåster – 40 st
  • Salvequick Textile Elastic Plåster – 75 cm
  • Salvequick Aqua Block Plåster – 12 st
  • Salvequick Extra Sensitive Plåster – 50 cm
  • Salvequick Minions Plåster – 20 st

Salvequick plåster för blåsor och skavsår

Förutom vanliga sårplåster tillverkar Salvequick även plåster för blåsor. En blåsa uppstår oftast när man börjar använda nya skor eller har på sandaler eller högklackat utan strumpor. Risken för blåsor ökar när dina fötter är varma och svullna under t.ex. träning eller promenad. Salvequicks plåster för blåsor kan fungera både förebyggande och efter att en blåsa har bildats. Plåstret minimerar tryck och friktion runt blåsan så att du lättare kan gå och röra dig.

Salvequick har gjort två olika typer av plåster för blåsor. Deras originala plåster är idealiskt för skav och blåsor på både häl och tå. De skyddar mot tryck och friktion när du går, och säkerställer samtidigt snabbare sårläkning. Salvequick har dessutom tagit fram det nya Blister Rescue plåstret som har en smart sårdyna som skyddar blåsan extra bra när du tar bort plåstret igen.

På Med24.se har vi ett stort urval av de många plåstren för blåsor från Salvequick. Vi har flera av de originala plåstren, samt de nya Blister Rescue plåstren. 


Köp de många olika plåstren från Salvequick - snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.