Anti-strålning Covers

8 Produkt(er)

Strålning och barn
Experter från hela världen varnar för användning av mobila enheter såsom smartphones, surfplattor och babyalarm. Speciellt barn är utsatta för den intensiva strålningen. Forskningen visar att barn absorberar 60% mer strålning i kroppen än vuxna och kan hämmas vid utvecklingen av både celler och immunsystem.
RadiCovers anti-strålningsprodukter har beprövad effekt och minskar strålningen med 55% - 99,9%.

En surfplatta är en farlig vän
Hur ofta sitter ditt barn med en surfplatta? RadiCovers cover reducerar skadlig strålning från den populära leksaken med upp till 55% medan surffilten minskar upp till 90%. Även hörlurarna, även om de är mycket praktiska, avger också strålning i huvudhöjd. Med RadiCovers unika Air Tub Headset kan du reducera strålningen från dina hörlurar med upp till 99,9%.

Strålning direkt från födseln
Redan från födseln utsätts barn för strålning. Babyalarm är en oumbärlig enhet i alla småbarnshem och placeras i både barnvagnen, babyliften och i spjälsängen. Babyalarm sänder också ut strålning på samma sätt som mobiltelefoner, strålning som kan påverka utvecklingen av celler och immunförsvar hos spädbarn. Med RadiCovers Babyalarmpåse kan du minska strålningen med 97%. Påsen har en praktisk stängningsanordning och är gjord i ett mjukt och smutsavvisande material som lätt kan tvättas för hand.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.