Rosebud

Smiths Rosebud

Smith's Rosebud Salva - ett mirakel på burk

Rosebud Perfume Company grundades 1895 av överläkare George F. Smith, som utvecklade formeln för en fantastisk vårdande salva som kunde användas på en mängd olika sätt. Salvan fick namnet Smith's Rosebud Salve och har sedan dess vuxit i popularitet, liksom  Rosebuds sortiment också har vuxit. Salvorna och läppbalsamerna används över hela världen, har vunnit flera priser och är till och med en favoritprodukt bland många makeupartister, skådespelare och andra kändisar. Rosebud har över 100 års erfarenhet av att tillverka salvor, och produktformlerna har såklart optimerats  - så du kan vara säker på att du får en ren kvalitetsprodukt när du handlar Rosebud.

Vårdande läppbalsam och multifunktionella salvor

Produkternas formler är baserade på närande ingredienser såsom vegetabiliska oljor och smör samt bivax, som alla är särskilt lämpliga för vård av torr, sprucken och sårbar hud. Salvorna kan användas som läppbalsam, på nagelbanden, på torra fläckar eller för att sätta ögonbrynen - möjligheterna är oändliga! I sortimentet hittar du följande varianter:

  • Smith's Rosebud Salve: klassisk salva med diskret röd färg och berusande doft av rosor. Förhindrar torr hud och ger dina läppar diskret nyans och glans. 

  • Smith's Rosebud Minted Rose: en lugnande salva baserad på närande ingredienser och kylande pepparmintolja. Ger läpparna en lätt röd färg, mjukar upp torr hud och har en lugnande effekt på stela leder och ömma muskler.

  • Smith's Rosebud Strawberry: ett läppbalsam baserad på skyddande bivax tillsatt en uppfriskande och söt jordgubbsdoft och en fin rosa färg. Håller läpparna mjuka och välvårdade. 

  Smith's Rosebud Menthol and Eucalyptus Balm: vårdande salva berikad med kamfer och mentol som kyler och lugnar huden. Lämplig för torr, varm och lätt irriterad hud. Kan också användas aromaterapeutiskt när du är förkyld.

Ett läppbalsam eller salva från Rosebud är ett musthave och eftersom de är förpackade i praktisk liten burk eller tub, så är de också lätta att ha med i väskan eller fickan, så du alltid har dem till hands.

pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.