RFSU

Köp kondomer, glidmedel och mycket mer från RFSU. Det svenska varumärket och nonprofitorganisationen har en lång historia inom sexualupplysning och sexuell frigörelse och har sedan 1933 kämpat för kroppens rättigheter. Läs mer om utbudet av RFSU glidmedel och kondomer här!

Vad är RFSU? | Fördelar med RFSU | RFSU Kondomer | RFSU Graviditetstest | RFSU Glidkräm

39 Produkt(er)

Vad är RFSU?

RFSU är en partipolitiskt-, facklig- och religiöst obunden organisation som verkar för en positiv och öppen syn på sex- och samlevnadsfrågor. Förutom att producera och sälja preventivmedel, glidmedel och andra produkter för samlevnad, arbetar RFSU även för sexuella rättigheter för människor över hela världen.

Kampen för kroppens rättigheter sedan 1933

RFSU står för Riksförbundet För Sexuell Upplysning och grundades 1933 av norskan Elise Ottesen Jensen. Som ett av 17 syskon upplevde Elise i tidig ålder vilka konsekvenser brist på preventivmedel kunde få.

Som ung åkte hon till Sverige och började där sitt arbete med informera och upplysa om sex- och samlevnadsfrågor. Hon drömde om en förändrad syn på sexualitet, där kärlek, njutning och ömhet stod i fokus. För att hitta pengar för att förmedla om sina hjärtefrågor sålde hon kondomer och intäkterna gick till stiftelsen av RFSU. Idag har RFSU sin egen fabrik i Sverige, där kondomerna testas och förpackas.

Varför välja kondomer, graviditetstest & glidmedel från RFSU?

 • Nonprofitorganisation
 • Säljer endast högkvalitativa konsumenttestade produkter
 • En av de äldsta kondomproducenter i världen
 • Stor röst i kampen för sexuella rättigheter för både män och kvinnor
 • Tillverkaren bakom de mest sålda kondomerna i Skandinavien

RFSU-Kondomer

Idag finns det många former av preventivmedel som skyddar mot oönskad graviditet. Här är p-piller, minipiller och spiraler bland de mest använda preventivmedlen som kvinnor kan använda från tonåren tills de vill skaffa barn. Dessa preventivmedel skyddar dock inte mot sexuellt överförbara sjukdomar och är dessutom baserade på hormoner, vilket kan ge oönskade biverkningar.

RFSU-kondomer är därför ett säkert alternativ till hormonella preventivmedel, och som enda produkt skyddar de mot sexuellt överförbara sjukdomar och är helt fria från hormoner. Om du inte är i ett fast förhållande eller vill undvika hormoner är RFSU-kondomer en fantastisk produkt!

RFSU kondomstorlekar

Kondomer är flexibla och passar de allra flesta män. Om du känner att kondomen stramar eller rullar ner kan du gå upp en storlek. RFSU-kondomer finns i flera storlekar – till exempel RFSU Grande Kondomer.

Populära kondomer

 • RFSU So Sensitive Latexfria Kondomer
 • RFSU Profil Kondomer
 • RFSU Thin Kondomer
 • RFSU So Sensitive Kondomer
 • RFSU True Feeling Kondomer

RFSU Graviditetstest & Ägglossningstest

Testa för graviditet eller ägglossning med de 99,9% säkra testerna från RFSU. Testerna håller så hög kvalitet att de ofta används av barnmorskor och gynekologer.

RFSU Graviditetstest

Efter bara 5 minuter kan du få svaret på ditt RFSU-graviditetstest. Testet kan mäta mycket låga hormonnivåer och ska användas på morgonen för bäst resultat. 2 streck indikerar graviditet - även om linjerna är svaga.

RFSU Ägglossningstest

Om du och din partner planerar att skaffa barn kan ni dra nytta av ett RFSU ägglossningstest. Under kvinnans ägglossning är det störst chans att bli gravid. Om du följer instruktionerna får du inom några minuter svar på om du har ägglossning.


RFSU Glidkräm och andra krämer

Behöver du mer fukt vid samlag eller när du använder sexleksaker? Läs mer om det stora utbudet av glidmedel och njutningsprodukter från RFSU här!

RFSU Sense Me-serien

Öka lusten och intimiteten med RFSU Sense Me-produkterna. Du hittar både silikonbaserade och vattenbaserade glidmedel i sortimentet, så du enkelt kan välja din favorit. Dessutom hittar du även fantastiska och innovativa gels som den stimulerande Oh Yes!-gelen och den läckra RFSU Sense Me Turn Up The Heat. Den senare är en värmande kräm som är massagegel och glidkräm i ett.

RFSU Klick-serien

Få en långvarig och behaglig glideffekt med RFSU Glidmedel. Serien av skonsamma glidmedel innehåller ingen parfym eller parabener. RFSU glidmedel är bekväma att använda, så att du kan fokusera på din och din partners njutning. Du kan välja mellan följande varianter:

 • RFSU Klick Supreme Glide Glidmedel – långtidsverkande och silikonbaserad
 • RFSU Klick Caring Glide – extra skonsamt glidmedel med långvarig effekt
 • RFSU Klick Natural Glide Glidmedel – känns naturligt och är vattenbaserad
pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.