Revlon

Utforska en värld av skönhet och hårvård hos Revlon, där innovation möter stil, och kvalitet definierar varje detalj. Klicka här för att läsa mer!

19 Produkt(er)

Skönhet och innovation sedan 1930-talet

Revlon är ett varumärke som har varit synonymt med skönhet och innovation sedan 1930-talet, och som har format och revolutionerat skönhetsindustrin. Revlon har gått från att vara ett förstahandsval på skönhetssalonger till att också bli ett globalt erkänt varumärke för hemmabruk, och har skapat en unik nisch i världen av skönhets- och hårvårdsprodukter.

Revlons grundande 1932 markerade början på en era av skönhet som omfamnade handling, självständighet och syfte. Med sitt uppdrag att skapa en mer frigjord uppfattning om skönhet har Revlon varit en katalysator för förändring och individualitet. På 1960-talet cementerade Revlon sin internationella framgång genom att introducera "The American Look" för världen, vilket bidrog till varumärkets tillväxt och innovation.

Revolutionerande inom skönhet och hårvård

Revlon är ett ledande namn inom skönhet och hårvård globalt och har varit en pionjär inom både kosmetika och hårvård. Deras skönhetsprodukter återspeglar ett engagemang för kvalitet, innovation och stil på en nivå som många andra varumärken inte kan matcha.

Revlon gör plats för alla

Revlons engagemang för att skapa en värld där skönhet hyllas i alla dess former sträcker sig bortom deras produkter. Varumärket har länge fokuserat på mångfald, jämställdhet och inkludering och har aktivt arbetat för att utmana konventioner och bryta ner barriärer. Genom filantropi, hälsoinitiativ och samhällsengagemang visar Revlon vägen för en mer ansvarsfull och inkluderande skönhetsindustri där det finns plats för alla.

Skapa din egen look med Revlon Airstyler

Mitt i ett hav av skönhetsinnovationer sticker Revlon ut med sina hårstylingverktyg. Ett framstående exempel är Revlon Airstyler Volume Pro Collection. Detta 2-i-1 stylingverktyg kombinerar effektiviteten hos en hårtork med stylingfunktionen hos ett värmeverktyg för att skapa volym. Med sitt fokus på funktionalitet och hållbarhet är denna airstyler ett verktyg från Revlons egna professionella frisörsalonger, vilket garanterar kvalitet och prestanda. Den inbyggda jontekniken och keramiska beläggningen, som är en del av Revlon Airstyler, säkerställer att håret tas om hand under torkningsprocessen och lämnar det vackert, glänsande och med lyster.

Revlons produkthighlights

  • Revlon Airstyler: Allt-i-ett-lösning som kombinerar torkning och styling
  • Revlon Dryer Brush: Skapar salongsvärdiga resultat hemma med en slät finish
  • Revlon Varmluftsborste: Skapar volym och glans under torkningen
  • Revlon Blow Dryer Brush:: Ett måste för snabb och effektiv styling utan att behöva använda flera olika stylingverktyg
  • Revlon Glass Shine: Känd för att ge otrolig glans och förstärka hårets skönhet
  • Revlon One Step Hair Dryer: Populär för sin multifunktionalitet för torkning och styling
  • Revlon Hairdryer: Klassiska och pålitliga hårfönar med modern teknik
  • Revlon Hårfärg: Levande färger och långvariga resultat
  • Revlon Salon Series: Professionella stylingverktyg och behandlingar för hemmabruk
  • Revlon Nutri Color Creme: Innovativ färguppfräschare med intensiv näring och strålande färg

Revlon idag och i framtiden

Revlon fortsätter att inspirera och utmana skönhetsnormer. Med ett löfte om att fortsätta förstärka röster och bidra till förändring där det behövs som mest, är Revlon fast beslutna att ligga i framkant när det gäller skönhetsinnovation framöver. Med varje produkt och kampanj visar Revlon att skönhet inte bara är en fråga om utseende, utan också ett uttryck för styrka, mod och individualitet.

Från de första stegen i 1930-talets New York till dagens globala scen har Revlon inte bara följt med sin tid - de har format den. Med sitt orubbliga engagemang för kvalitet, innovation och socialt ansvar fortsätter äventyret under lång tid framöver.


Upptäck det stora utbudet av stylingverktyg och skönhetsprodukter från Revlon och köp dem billigt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.