REN Clean Skincare

ren skincare

Atlantic Kelp And Magnesium | Clarimatte | Clearcalm 3 | Evercalm | Moroccan Rose | Radiance | Rosa Centifolia

Du kan läsa mer om REN Skincare och deras produkter här.

35 Produkt(er)

REN Skincare

REN Skincare är en hudvårdsserie som är högteknologisk med kliniskt, visat resultat. Serien produceras under en helt ny, teknisk formlula där syntetiska doftämnen, mineraloljor, petrokemi, konstgjorda skummedel, syntetiska färgämnen, animaliska ingredienser och parabener utesluts helt.

Dessutom är REN helt utan potentiellt, irriterande substanser som glykoler och diglykoler (t.ex.. propylenglykol), PEG, PPG, urea, DEA, TEA, PABA och andra syntetiska solfilter, alifatiska alkoholer / kolväten, ftalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetiska AHA / BHA, polyakrylamid, metakrylat, elastomerer , poloxamer, styren, vinyl, polyquaternium, syntetiska kelatbildande medel, nylon, nitriter, nitrater, nitrosaminfrigörare, bromater, fluorider, aluminium etc.

Rena, bioaktiva extrakt framställs utifrån biovetenskap - organisk kemi och är därför noga utvalda, då de samarbetar med hudens vetenskapliga uppbyggnad. Bioteknik och cellulär biokemi är kärnan när REN’s produkter framställs och därigenom uppnås hög prestanda och produkter som ger renhet och välbefinnande.

REN Skincare är uppdelad i 13 olika produktserier som är anpassade för olika hudtyper och åldrar.

Essentiel rengöring och fukt:

Rosa Centifolia är en essentiel rengöringsserie som är baserad på 100% av den naturliga Rosa Centifolia’s aktiva ingredienser vilka skyddar hudens kapillärsystem, rengör och friskar upp. Goda rengöringsrutiner är den huvudsakliga grunden för en sund och harmonisk hud.

Vita Mineral är en essentiel fuktserie som är utfvecklad för att återfukta, ge näring och återuppbygga huden med vitaminer och mineraler. Fukt ger huden vitalitet och skapar balans i ansikte, på läppar och ögonkontur.

Anti-age:

Keep Young and Beautiful stramar upp, lyfter huden och ger den ett yngre och mjukare utseende. Det unika hyaluronkomplexet stramar upp huden på bara 30 minuter och visar synbara resultat efter bara 28 dagar. Syftet med produkterna är att strama upp, ge intensiv fukt, minska linjer, jämna hudytan och ge huden en ögonblicklig boost.

V-cense 30+ bekämpar de första tecknen på åldrande genom att bromsa åldrandet och bevara hudens ungdom. Samtidigt skyddar den aktivt, rengör och fräschar upp stressad hud. De första tecknen på åldrande reduceras och förnyad vitalitet ges, genom att bekämpa hudens påverkan från solexponering och föroreningar. Syftet med produkterna är att minska och jämna ut synliga linjer, ge fukt, återupprätta utstrålning, rengöra och reparera skador från UV-strålar.

Bio Retinoid 40+ minimerar uppkomsten av rynkor. Med sin dubbla, revolutionerande teknik, regenereras huden och ges ett retinol-liknande resultat utan att irriteras. Syftet med produkten är att jämna ut rynkor, ge intensiv fukt, återupprätta utstrålning, rengöra och reparera skador från UV-strålar.

Sirtuin 50+ före och efter klimakteriet är en global anti-age, som är utvecklad för att känna igen tecken på åldrande, som är relaterade till hormonell obalans före och efter klimakteriet. Syftet med produkten är att släta ut rynkor, skärpa och stärka hudens barriär, minska känslighet, ge intensiv fukt, rengöra och reparera skador från UV-strålar.

Hudtyp:

Evercalm för känslig hud är en storsäljare, som tränar huden att vara mindre känslig samt förbättrar hudens immunförsvar. Evercalm ger vetenskapliga bevis på behandling av rodnad och sensitet eftersom den innehåller kraftfulla antioxidanter som skyddar och återuppbygger. Syftet med produkterna är att lugna inflammerad hud, verka smärtstillande och hjälpa huden att stärka sin egen barriär.

Clarimatte till blandhy normaliserar hudens talgproduktion, utan påfrestande ämnen. Dess unika biotekniska effekt, kombineras med två aktiva och vegetabiliska extrakt, kontrollerar produktionen av sebum och därigenom förhindras orenheter. Syftet med produkterna är att sprida och reglera talgöverskott, ge en mild peeling och rengöra på djupet, ha antibakteriell effekt utan att irritera, minimera orenheter och lindra.

Clearcalm 3 till oren hud bekämpar de faktorer som orsakar akne. Samtidigt minskas inflammationen helt utan att irritera huden. Syftet med produkten är att bekämpa akne, genom en icke-irriterande, anti-bakteriell process, exfoliera och minska pormaskar och finnar, minska pigmentfläckar, ärr, lugna och lindra.

Dry Range för torr och dehydrerad hud bildar en ultrafuktgivande sköld som återställer hudens balans med lipider i huden, samt säkerställer en frisk cellförnyelse och skyddsbarriär. Kombinationen av hyaluronsyra och lipid-komplex ger huden en mer smidig och strålande finish. Syftet med produkterna är att ge intensiv fukt, förhindra vätskeförlust, minska fina linjer och göra huden mer smidig, stärka hudens barriär, lugna och lindra.

Radiance till matt och livlös hudfärg, är framtagen för att jämna ut huden, öka vitalitet och lyster. Syftet med produkterna är att exfoliera och förnya huden, öka lyster, minska döda hudceller och återuppbygga.

Flash ger ett omedelbart resultat. Produkten minskar på bara en minut matt hud och återställer lystern. Den nya formulan med koncentrerad vitamin C, gör att resultatet reflekteras så snabbt och tillhandahåller en unik och innovativ behandling. Syftet med produkten är att minska grå och trött hud, ljusa upp, öka energinivåerna, rengöra och reparera huden efter UV-skador.

Moroccan Rose ger en lyxig och väldoftande Hamam -upplevelse hemma i badrummet. Produkterna är tillverkade för att återfukta, ge näring, exfoliera och lugna huden.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.