Remington

Se utbudet av läckra stylings tools och elektriska hårvårdsprodukter från Remington här! Det populära märket har bl.a. utvecklat plattång, locktång och andra produkter för håret, så att du enkelt kan experimentera med olika frisyrer till vardag och fest. Utforska hela utbudet av spännande produkter och läs mycket mer om det populära märket här!

35 Produkt(er)

Remington - fokus på kvalitet och innovation

Remington är ett fashion- och beautymärke som fokuserar på att erbjuda elektriska skönhetsvårdsprodukter som ger välbefinnande och skönhet. Sedan starten 1937 har de producerat många olika produkter inom hårvård, rakning, hårborttagning och grooming, vilket har gjort vardagen enklare för många människor runt om i världen - både män och kvinnor! Oavsett vilken look du vill ha, kan Remington hjälpa dig med kvalitetsprodukter såsom t.ex. plattång, locktång och hårtork. Hitta din favorit idag på Med24.se.

Produkter för dina individuella behov

Remington har en mission - du ska känna dig vacker och nöjd med ditt yttre. En mission de eflerlever med sina produkter som kan skräddarsys exakt efter dina behov och önskemål. Med innovativ teknik och design erbjuder de de allra bästa kvalitetsprodukterna som enkelt och lätt skapar professionella resultat. Oavsett om du letar efter en plattång, en hårborttagare eller en locktång, får du den bästa behandlingen och stylingen med Remington´s produkter.

Remington är experter på hårstyling och har utvecklat fantastiska produkter som gör stylingen enkel. Plattänger ska släta och mjuka håret, göra det glänsande och inte skada det. Curlingjärn bör vara lätta att hantera, även för nybörjare, de ska göra både fasta små lockar och voluminösa mjuka lockar och en hårtork ska inte bara torka håret, utan också styla och säkra mjuka lockar. Allt detta är Remington experter på, sedan 1937.

Produkterna från Remington

På Med24.se har vi ett stort urval av Remingtons mest populära produkter:

  • Locktänger & Curler för fasta, mjuka, voluminösa och naturliga lockar
  • Plattänger som värms upp på några sekunder och gör det enkelt och snabbt för dig att få ett vackert och smidigt utseende
  • Hårtorkar som effektivt torkar och tar hand om håret, samt säkerställer en antistatisk styling
  • Bikini Trimmer för snabb och enkel trimning på både torr och våt hud
  • Epilatorer med olika tillbehör som säkerställer silkeslen, mjuk och långvarig hårborttagning
  • Manikyr & pedikyr set som ger professionella resultat
  • Rengöringsborstar för ansiktet som lämnar huden frisk med en naturlig glöd

Remington erbjuder 1 års extra garanti på sina produkter om konsumenten registrerar sitt köp inom 28 dagar på deras webbplats.

Köp Remington-produkter enkelt och tryggt på Med24.se och med hållbar leverans.

pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.