Pyunkang Yul

Pyunkang Yul är ett koreanskt hudvårdsmärke baserat på traditionella koreanska örter och modern vetenskaplig forskning som upprätthåller en hälsosam och vacker hud. Läs mer om Pyunkang Yul här!

20 Produkt(er)

Hudvårdsmärket Pyunkang Yul

Pyunkang Yul är ett koreanskt hudvårdsmärke som har en minimalistisk och effektiv inställning till hudvård. Varumärket har skapats av en koreansk medicinsk klinik som heter Pyunkang Orientale Medicin Klinik, som specialiserat sig på traditionell koreansk medicin och hudvård. Pyunkang Yuls produkter baseras på en kombination av traditionella koreanska örter och modern vetenskaplig forskning. Pyunkang Yuls vision baseras på filosofin om att skapa en hälsosam hudbarriär för att upprätthålla en hälsosam och vacker hud. Produkterna är skapade med naturliga ingredienser och utan tillsatser som kan skada och irritera huden. Pyunkang Yul fokuserar på att erbjuda produkter som hjälper till att lugna, återfukta och skydda huden mot miljöpåverkan och stress. Produkternas effektiva och enkla formularer är populära bland hudvårdsexperter och vanliga konsumenter. Pyunkang Yuls produkter inkluderar allt från rengöringsprodukter och toner till serum och krämer som ger huden en hälsosam och vacker glöd.

Pyunkang Yul Essence Toner

Pyunkang Yul Essence Toner är en blandning av essens och toner som är otroligt fuktgivande och näringsrik. Pyunkang Yul Essence Toner innehåller mycket näring och olika mineraler för huden, samt har antiinflammatoriska egenskaper. Tonern absorberas snabbt och ser till att huden blir återfuktad och stärkt.

Pyunkang Yul Nutrition Cream

Pyunkang Yul Nutrition Cream är en lyxig moisturizer som är rik på näring och fukt som hjälper till att återställa hudens pH-nivå efter rengöring. Pyunkang Yul Nutrition Creams glider lätt över huden och absorberas utan att lämna en fet känsla. Huden återfuktad och välnärd hela dagen och förebygger rynkor och fina linjer samt ger en ungdomlig glöd. Pyunkang Yul Nutrition Creams formula tar hänsyn till känslig hud eftersom den endast innehåller milda och rena ingredienser som också minskar rodnad och irritation. Pyunkang Yul Nutrition Cream kan användas både morgon och kväll.

Pyunkang Yul Moisture Cream

Pyunkang Yul Moisture Cream är en fuktcreme som är speciellt bra för dig som vill återställa en sund fuktbalans i huden. Pyunkang Yul Moisture Cream är också lämplig för dig som upplever att tjocka krämer gör huden fet och ger orenheter. Pyunkang Yul Moisture Cream har en konsistens som lätt glider över huden och absorberas snabbt utan att lämna en fet och glänsande känsla. Resultatet blir en mjuk finish som håller på fukten och fortfarande kontrollerar hudens egen oljeproduktion, så att man undviker fet hud under dagen.

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream

Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream är en mild fuktkräm som minskar rodnad, irritation och känslighet. Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream kommer från Pyunkang Yuls Calming-linje som innehåller hudlugnande ingredienser, såsom centella asiatica extrakt och tea tree, samt ceramider som stärker hudbarriären, fuktar och ger huden en hälsosam glöd. De fuktighetsgivande egenskaperna  kommer från 5 olika typer av hyaluronsyra som ger djup fukt till olika lager av huden, vilket slätar ut och minskar synligheten av fina linjer. Sheasmör och squalaneolja skapar ett skyddande fuktlager på huden som förseglar de goda egenskaperna från de andra ingredienserna.

Om du har hud med orenheter bör du inte använda Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream mer än en gång om dagen och på grund av den tjocka konsistensen bör du applicera den som det sista i din hudvårdsrutin så att den inte blockerar för tunnare produkter.


På Med24.se hittar du alltid bra priser och erbjudanden på Pyunkang-produkter. Vi strävar efter snabb leverans så att du enkelt och smidigt kan prova dina nya favoritprodukter.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.