Puori

Puori

Puori - till dig, till oss och till en hälsosam framtid

Företaget Puori, tidigare Pure Pharma, grundades 2009 i Danmark med inriktningen att hälsa bör handla om att nå sin naturliga potential. Därför levererar Puori rena och naturliga kosttillskott i hög kvalitet inom de områden där en modern kost inte kan erbjuda de näringsämnen som vi behöver allra mest.

Puori ändrade nyligen sitt namn från PurePharma till Puori. Namnet baseras på företagets princip att framställa sina produkter från ingredienser som är ”Pure Origins" - som kort blir Puori.

Puori ger dig det näringsbehov du behöver för att förhindra de vanligaste vitamin- och mineralbristerna.

Puori tror på att göra det lite lättare för dig att leva hälsosamt. De handsorterar sina naturliga ingredienser själva och kontrollerar processen från början till slut. På så sätt kan de garantera att deras Puori-produkter är ansvarsfulla, naturliga kosttillskott av hög kvalitet.

Puori säljer inte snabba lösningar, men hjälper människor att uppnå sin fulla, naturliga potential. De tror på hälsa ur ett helhetsperspektiv. Vad vi behöver är helt rena och naturliga tillskott, så att vi kan uppnå en hälsosam livsstil.

Puori har ett brett sortiment av många olika vitaminer och mineraler. Företaget har också börjat producera proteinpulver. Proteiner är byggstenarna i dina muskler. Efter hård träning behöver du protein för att återhämta och återuppbygga musklerna du tränat. Puoris protein är ekologiskt och rent för alla som vill upprätthålla, forma och bygga sin kropp starkare och slankare.

Obligatorisk text

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvara utom räckhåll för barn.

Bör först efter samråd med läkare eller hälsovård tas av gravida kvinnor och barn under 1 år.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.