Poo-Pourri

Läs mer om Poo Pourri och deras innovativa toiletsprays här!

4 Produkt(er)

Historien om Poo Pourri

Grundaren av Poo-Pourri, Suzy Batiz, upplevde vid en middagsbjudning 2006 att den enda toaletten i hemmet omgavs av en oönskad lukt. Alla går på toaletten, och det kommer också att lukta ibland. Batiz ville hitta en bra och hållbar lösning på just detta problem. Efter 9 månaders letande, testande och många toalettbesök hade hon äntligen hittat lösningen! En innovativ Poo Pourri-spray som kan fånga upp oönskade badrumslukter under vattenytan.

Undviker du ibland att gå på toaletten?

Många tycker att det kan vara rent av pinsamt att behöva gå på toaletten, speciellt om man är ute offentligt eller bland andra människor. Detta leder till att många människor går och håller sig tills de är hemma igen i sitt eget trygga badrum. Det kan dock vara extremt obehagligt att gå och hålla sig och samtidigt är det också ohälsosamt för kroppen att inte gå på toaletten när man behöver det. I värsta fall kan det leda till kronisk förstoppning. Kroppen påverkas negativt redan efter två timmar om du går och håller dig och väntar med toalettbesök när du borde gå. Tarmens stängningsmuskler får arbeta på övertid, vilket kan orsaka buksmärtor och kramper. Efter sex timmar kanske du inte längre känner att din tarm behöver tömmas, det beror på att tarmen vänjer sig vid att ha för lite utrymme. Istället försöker tarmen själv absorbera avföringen. Efter 12 timmar kommer du att kunna känna din förstoppning om du inte redan har gjort det. Magen blir hård och utspänd och du kan också riskera att avföringen kommer ofrivilligt innan du når toaletten.

Du kan enkelt undvika hela detta scenario med den innovativa toalettsprayen Poo Pourri. Den smarta Poo Pourri-sprayen kan du ta med dig i handväskan, så att du kan gå på toaletten utan att oroa dig för oönskade lukter oavsett var du är! Poo Pourri toilet spray är gjord av naturliga, eteriska oljor, som sprider en underbar doft i rummet, samtidigt som den förhindrar att oönskade lukter sprider sig.

Poo Pourri spray

Toalettsprayen från Poo Pourri är fri från tillsatt alkohol, parabener, syntetiska dofter och är 100% vegansk. Sprayen används innan du sätter dig på toaletten, så att lukten kapslas in under vattenytan istället för att stiga upp till ytan, varifrån den kan spridas ut i rummet. Följ dessa enkla steg för att undvika oönskade lukter:

  1. Spraya direkt ned i toalettskålen
  2. Uträtta dina behov
  3. Spola ordentligt när du är klar
  4. Njut av den underbara doften från toalettsprayen

På Med24.se har vi ett brett urval av de väldoftande Poo Pourri Before You Go toalettsprayer. Sortimentet består av bland annat Poo Pourri toilet spray original citrus och Poo-Pourri Royal Flush. Poo-Pourri kommer i ett urval av olika dofter, så att du kan hitta just den du gillar bäst!


Köp Poo Pourri toilet spray och undvika oönskade lukter i samband med ditt toalettbesök - köp snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.