PlanToys


PlanToys skapar kvalitetsleksaker för barn i åldern 0-5 år med ett ökat fokus på hållbarhet. Läs mer om PlanToys här!

21 Produkt(er)

PlanToys: Leksaker som inspirerar och berikar barns liv

PlanToys har sedan företaget grundades varit en pionjär inom hållbara och miljövänliga leksaker. Deras resa började med en vision om att skapa produkter som inte bara underhåller barn utan också bidrar till en bättre värld. Med denna filosofi har de utvecklats till ett globalt erkänt varumärke inom hållbara leksaker. På PlanToys är hållbarhet inte bara en del av deras mission, det är kärnan i allt de gör. Från valet av material till tillverkningsprocessen ser de till att varje leksak är både miljövänlig och av högsta kvalitet.

Deras engagemang för barns utveckling och lärande är oföränderligt. På PlanToys skapar de inte bara leksaker, de skapar verktyg som hjälper barn att utveckla och lära sig samt att utforska världen på ett roligt och hållbart sätt. Genom sina leksaker vill de inspirera till en bättre framtid för både våra barn och vår planet.

PlanToys Leksaker: Xylofon, bil, telefon och mycket mer

För de små musikälskarna har de tagit fram PlanToys xylofon. De olikfärgade tonstavarna gör det inte bara roligt att spela, utan hjälper också till att lära sig om olika toner och rytmer, vilket är viktigt för utvecklingen av tidiga musikaliska färdigheter.

Med PlanToys-bilen har barnen möjlighet att utveckla sin förmåga att spela rollspel och berätta historier. Varje åktur i bilen är en ny historia, ett nytt äventyr som väntar på att berättas. Denna leksak öppnar upp för otaliga möjligheter till lek, från att efterlikna resor i vuxenvärlden till att hitta på helt nya, fantasifulla destinationer.

PlanToys-telefonen är mer än bara en leksak - det är ett verktyg som stimulerar barns kommunikations- och organisationsförmåga. Den är perfekt för barn som älskar att imitera de vuxna i sina liv.

PlanToys Badleksaker: Skapar rolig lek i vattnet

Badstunden blir en rolig och interaktiv inlärningssession med PlanToys badleksaker. Barnen kan utforska olika begrepp som flytkraft, vattenflöde och enkla fysikaliska principer medan de leker. Denna leksak gör det möjligt att introducera grundläggande vetenskapliga begrepp på ett lekfullt och lättillgängligt sätt.

PlanToys Dockhus: Hem för fantasin

PlanToys-dockhus är mycket mer än bara en leksak - det är en katalysator för kreativitet och fantasi. Dockhuset är utformat med omsorg om detaljerna och tillverkat av miljövänliga material, och det erbjuder en värld av möjligheter för barns utveckling och lek.

PlanToys Bord och Stol: Gjorda för de små och stor fantasi

När det gäller att skapa ett kreativt och funktionellt utrymme för små barn är PlanToys bord och stol den perfekta lösningen. Med en design som är både snygg och barnvänlig är dessa möbler idealiska för både lek och en lugn målarstund.

PlanToys Spargris: Lär barn värdet av pengar

I en värld där ekonomisk förståelse blir allt viktigare erbjuder PlanToys spargrisar en unik möjlighet att introducera barn till hur man hanterar pengar. Spargrisen är inte bara en fin inredningsdetalj i barnrummet, den är också ett värdefullt pedagogiskt verktyg som är utformat för att engagera och lära.

PlanToys Baby Walker: Ett steg mot utveckling

Med PlanToys gåstol och PlanToys leksaker i allmänhet uppmuntrar barn att utforska världen omkring dem. Plantoys gåstol främjar barnens motoriska färdigheter och ger dem en känsla av självständighet när de tar sina första steg.

PlanToys Kitchen: En värld av kulinarisk kreativitet för barn

PlanToys kök är mer än bara en leksak - det är en portal till en värld av kulinariska äventyr där barns fantasi kan blomstra. Detta lekset är utformat för att efterlikna ett riktigt kök och låter barn utforska och efterlikna vuxnas aktiviteter på ett säkert och pedagogiskt sätt. I varje kök finns det alltid mat, så PlanToys lekmat hör också hemma i köket.


Låt ditt barn leka fritt och låt fantasin flöda med leksaker från PlanToys. Se det stora urvalet av hållbara leksaker på Med24.se och köp med snabb och trygg leverans!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.