Philips OneBlade

OneBlade är en ny teknik inom rakning och trimning som gör det möjligt att trimma, styla och raka alla typer av stubb- och skägglängder med ett och samma rakhuvud. Nu slipper du att använda olika verktyg och gå igenom flera steg när du ska vårda ditt skägg. OneBlade klarar allt - enkelt och snabbt.

8 Produkt(er)

Därför har OneBlade blivit så populär

  • Elektriskt rakblad som också kan trimma ditt skägg
  • Raka dig snabbt och enkelt
  • Trimma i olika längder (t.ex. 1,2,3 eller 5 mm)
  • Användningstid från 45 min.
  • Kan användas med eller utan rakskum
  • Rengörs enkelt under vattenkranen

Raka och trimma med ett verktyg

OneBlade är ett funktionellt multiverktyg som kan användas till både skonsam rakning och trimning samt till att fixa skarpa skägglinjer. OneBlade följer ansiktets konturer.

Fixa alla stilar med ett och samma verktyg

OneBlade rakar inte lika nära som ett rakblad, så du får inte samma släta känsla. Däremot är den mer skonsam mot huden och är otroligt effektiv på alla skägglängder. Du kan både trimma, styla och raka dig med OneBlade! Använd bladet för rakning. Använd kanterna på rakhuvudet för att forma skägget och skapa snygga rakade, skarpa linjer och med en av de medföljande trimningskammarna kan du trimma ditt skägg i olika längder, t.ex. 1, 3 eller 5 mm.

Utbytbara rakblad

För bästa resultat varje gång rekommenderas att du byter rakblad i din OneBlade var fjärde månad. Rakbladet passar alla Philips OneBlade-modeller och är mycket lätta att byta - klicka bara av det gamla från handtaget och klicka på ett nytt. Bladet rengörs enkelt under vattenkranen för hygienisk rakning.

Perfekt på resan

OneBlade är mindre än en traditionell rakapparat eller skäggtrimmer, vilket gör den perfekt att ta med resan. Batteritiden på 45 minuter varar i flera rakningar.

OneBlade Body kit

Body kit passar alla OneBlade-modeller och används för skonsam kroppsrakning. Bladen är monterade med ett Dual Protect-system som minskar friktionen mot huden och har rundade kanter som skyddar din hud mot skärsår.

Detta paket innehåller ett rakblad för enkel trimning av kroppsshår med ett SkinGuard hudskydd som enkelt klickas på för extra känsliga och intima områden. Dessutom får du en kroppskam (3 mm), som säkerställer enkel trimning i alla riktningar. Bladet ska bytas var fjärde månad för att uppnå optimalt resultat.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.