Pet Head

Läs mer om Pet Head här!

20 Produkt(er)

Historien bakom Pet Head

2007 lanserade skaparna bakom Bed Head hårvårdsprodukter även djurvårdsprodukter. Vårdserien för djur är inspirerad av deras kärlek till djur, genom vilken de vill skapa samma kvalitetsprodukter för djur som hos oss människor. Pet Head har utvecklat ett brett utbud av olika produkter, t.ex. schampon, balsam och sprayer som rengör pälsen och lämnar den väldoftande. Produkterna innehåller naturliga ingredienser som ger näring åt djurens päls och lämnar den mjuk och glänsande. Alla produkter från Pet Head är tillverkade utan parabener, sulfater och färgämnen.

Pet Head Sensitive Soul

Pet Head har tagit fram en serie bestående av ett schampo, balsam och spray. Serien är särskilt lämplig för hundar med känslig hud. Alla produkter i serien har en härlig doft av kokos och är berikade med havregryn och marulaolja som rengör och lugnar huden.

Pet Head Mucky Puppy

De har även tagit fram en serie speciellt för valpar. Denna serie består också av ett schampo, balsam och spray. Produkterna har en underbar doft av päron och innehåller bl.a. kamomill- och päronfröolja som gör valpens hud ännu mjukare.

Pet Head Ditch The Dirt

Ditch The Dirt-serien från Pet Head är speciellt framtagen för att ta bort mycket smuts från päls och hud samt ta bort dålig lukt. Serien har en extra djuprengörande effekt, samtidigt som den vårdar huden och neutraliserar dålig lukt.

Pet Head Quick Fix

Quick Fix serien från Pet Head är snabba och enkla produkter att ta till när det ska gå extra snabbt. Serien gör det lättare för dig att rengöra din hunds päls när ni är på språng. Serien har en behaglig doft av persika och är berikad med närande ingredienser som jojobaolja, kokosolja och arganolja som alla tillför fukt. På Med24.se består serien av:

  • Pet Head Quick Fix 2in1 Shampoo - 300 ml
  • Pet Head Quick Fix Spray - 300 ml
  • Pet Head Quick Fix Foam - 200 ml
  • Pet Head Quick Fix Wipes - 80 st

Pet Head Furtastic

Pet Head har även tagit fram en serie speciellt för långhåriga hundar som har en lång och lockig päls. Serien innehåller sheasmör som har en mjukgörande effekt, så det blir lättare att borsta och kamma pälsen och få bort eventuella knutar. Furtastic-serien har en läcker doft av vattenmelon och som lämnar pälsen väldoftande.

Pet Head Felin’ good

Pet Head har även utvecklat en serie speciellt för katter. Serien består av ett närande schampo, spray och foam. Den torra sprayen är bra för en snabb och effektiv rengöring av pälsen, där du inte behöver vatten. Foamen är idealisk för katter som inte gillar att bli tvättade. Det gör det enkelt att rengöra pälsen helt utan användning av vatten. Serien doftar jordgubbar och citron, och är som resten av produkterna från Pet Head helt utan parabener, sulfater och färgämnen.


Köp de många läckra vårdprodukterna för hundar och katter från Pet Head - snabbt och enkelt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.