Pediakid - en serie med kosttillskott med 100% naturliga aktiva ingredienser för ditt barn

Pediakid - Kosttillskott för barn
13 Produkt(er)

Pediakid - Kosttillskott för barn i olika varianter

Pediakid barnvitaminer är kosttillskott som är särskilt utvecklade för barn. Pediakid-produkter finns i form av vitamingummies, flytande och i pulverform, så det är enkelt att ge ditt barn ett dagligt tillskott av viktiga näringsämnen. Det kan finnas många olika anledningar till att ditt barn behöver vitaminer som ett komplement till sin normala kost. Därför har Pediakids produkter olika syften så att du kan hitta just den produkt som passar ditt barns behov. Pediakid finns både som ett multivitamin, enkla vitaminer och med Omega 3-fettsyror från fiskolja. Vitaminer från Pediakid är vitaminer som är gjorda för barn och därför har varje produkt sin egen unika smak. De olika barnvitaminerna har bland annat smaker som jordgubb, hallon och cola - läckra smaker som de flesta barn känner och älskar!

Under senare år har vitamingummies blivit ett populärt sätt att få barn att äta kosttillskott. Vitamingummies från Pediakid har en praktisk, och rolig design, som är speciellt utformade för att vara tilltalande för barn. Pediakid gummies är formade som små söta björnar med fina färger som återspeglar smaken av det specifika kosttillskottet.

Egenskaper Pediakid:

  • Laktosfri
  • Glutenfri
  • Produkterna är utan konstgjorda aromer och färgämnen
  • Pediakid Vitamingummies formuleras utan animaliskt gelatin och konserveringsmedel

Vad är Ineldea Laboratories?

Pediakid är en produktserie från franska Ineldea Laboratories, som sedan 2003 har utvecklat och producerat innovativa produkter inom naturliga hälsoproduker. Ineldea Laboratories anser att hälsa är en av de viktigaste aspekterna av livet och det bör därför vara naturligt att bry sig om och vårda sin hälsa. Därför strävar Ineldea efter att bara använda ingredienser av högsta kvalitet, vilket är en del av anledningen till att Pediakid är en bestseller och nr 1 på den franska marknaden för tillverkare som erbjuder vitaminer till barn.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.