OSKIA


Läs mer om de populära hudvårdsprodukterna från OSKIA.
Historien om OSKIA | Vad är MSM?

25 Produkt(er)

Historien om OSKIA

OSKIA är ett exklusivt varumärke som grundades av Georgie Cleeve redan 2009. Cleeve utvecklade en hudvårdsserie med MSM som en nyckelingrediens. Redan i tonåren upptäckte Cleeve de fantastiska fördelarna med MSM när hon drabbades av en allvarlig knäskada i en skidolycka. Efter olyckan tog hon kosttillskott, som på den tiden bara användes till tävlingshästar, i hopp om att det skulle hjälpa hennes knän. Cleeve upplevde en unik effekt, och inte bara på hennes knän, utan också på hennes hud, hår och naglar. Detta var utgångspunkten för OSKIA, som idag är känt över hela världen. Namnet OSKIA kommer från antikens grekiska och betyder "att tillföra näring och skönhet".

Vad är MSM?

Hudvårdsprodukterna från OSKIA innehåller MSM som en nyckelingrediens, men vad är egentligen MSM? 
MSM är en naturlig form av svavel, som hjälper till att boosta hudens kollagenproduktion, öka blodcirkulationen och minska inflammationer i huden. Georgie Cleeve introducerades till MSM genom sin far som introducerade MSM som ett tillskott till kapplöpningshästar. När hon fick broskskador i knäet efter en olycka började hon ta MSM och upplevde dess många fördelar på sin egen kropp.

Populär och effektiv hudvård från OSKIA

OSKIA har utvecklat ett brett utbud av hudvårdsprodukter som kan användas av alla hudtyper, även känslig hud. De effektiva OSKIA-produkterna har en förebyggande och korrigerande effekt på de första tecknen på åldrande i huden. Därför är hudvården från OSKIA lämplig för personer i mitten av 20-årsåldern och upp till slutet av 50-årsåldern. OSKIA har vunnit över 135 priser för sin hudvård, inklusive titeln "Best Natural Brand" och "Best British Brand", som de har vunnit tre år i rad.

Speciellt deras OSKIA Renaissance Mask är väldigt populär. Ansiktsmasken har en närande och återställande effekt på huden och har en härlig krämig konsistens som är lätt att applicera på huden. Förutom MSM är masken även formulerad med AHA, som skonsamt exfolierar huden. OSKIA Renaissance Cleansing Gel är också mycket populär. Rengöringsgelen smälter in i huden och tar varsamt men effektivt bort orenheter och makeup. Den ger näring åt huden på djupet och lämnar huden fräsch, strålande och slät.

Utöver OSKIA Renaissance Mask och OSKIA Renaissance Cleansing Gel består sortimentet av OSKIA på Med24.se bl.a. även av deras:

  • OSKIA Renaissance Brightlight Serum
  • OSKIA Isotonic Hydra Serum
  • OSKIA Bedtime Beauty Boost
  • OSKIA Rest Day Comfort Cream

Köp de underbara hudvårdsprodukterna från OSKIA direkt på Med24.se - billigt, tryggt och enkelt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.