OPI

63 Produkt(er)

OPI nagellack av högsta kvalitet

OPI är det ledande varumärket inom nagellack och nagelvård och finns i över 100 länder. OPI grundades i Kalifornien redan 1981 och är idag mångas förstahandsval när det kommer till nagelvård och nagellack. OPI är kända för sina högkvalitativa, färgglada nagellack och kreativa namn. Med OPI nagellack är du garanterad ett långvarigt och pigmenterat lack som torkar snabbt och håller länge på naglarna. Alla lacken från OPI har en bred borste, så att du enkelt kan applicera ditt nagellack och få ett snyggt och enhetligt resultat. OPI nagellack har en torktid på bara 5 minuter, och vill du ha en ännu snabbare torktid kan du använda deras RapiDry Spray. Med OPI RapiDry Spray tar det bara 60 sekunder för nagellacket att torka.

Nagelvård från OPI

Förutom OPI nagellack gör OPI även nagelvårdsprodukter. OPI har både nagelbands- och nagelolja, nagellackborttagare och handkräm. De vårdande nageloljorna från OPI hjälper till att stärka dina naturliga naglar, samtidigt som deras handkräm mjukar upp huden. OPI har både en nagellackborttagare med aceton och en nagellackborttagare utan aceton. Båda nagellackborttagningarna tar effektivt bort ditt nagellack på nolltid och är formulerade med aloe vera, som har en lugnande och mjukgörande effekt på huden runt naglarna.

OPI Infinite Shine

OPI har utvecklat serien Infinite Shine som består av ett 3-stegssystem som ger vackra, glänsande naglar som håller i upp till 11 dagar. De tre stegen i OPI Infinite Shine-serien består först av Infinite Shine 1, som är en base coat som förlänger hållbarheten och skyddar dina naturliga naglar från missfärgning. Det andra steget är OPI Infinite Shine 2, som är en nagelfärg. Här kan du välja precis den nagellacksfärg du vill ha och som passar din look. OPI Infinite Shine 3 består av en top coat som ger hållbarhet och glans till naglarna. OPI Infinite Shine är det perfekta valet för en fin manikyr. Alla färgerna från Infinite Shine-serien kan även användas utan topp- och baslack.


Skapa vackra och hållbara naglar med OPI Infinite Shine. Se utbudet av OPI nagellack och nagelvårdsprodukter på Med24.se - bra priser och fina kampanjer!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.