Nuxe


Dyk ner i NUXE fantastiska värld, där fransk elegans möter naturens kraft, och upplev en helt unik hudvårdsupplevelse. Läs mer om NUXE här!

72 Produkt(er)

Upptäck magin med NUXE

Från Paris kullerstensbelagda gator till de mest lyxiga skönhetssalongerna världen över har NUXE lyckats lämna ett oförglömligt avtryck med sin unika blandning av natur och lyx. Detta varumärke, som är en personifiering av fransk elegans, har öppnat våra ögon för hudvård baserad på naturliga ingredienser.

Historien

NUXE är ett franskt varumärke grundat av Aliza Jabès, som är en pionjär inom hudvård baserad på naturliga ingredienser. Hon har varit passionerad för skönhet sedan barndomen och var särskilt intresserad av växternas egenskaper, och det har visat sig i NUXE.

Genom NUXE har Aliza Jabès och hennes team skapat fantastisk daglig hudvård för kvinnor, inklusive den legendariska Huile Prodigieuse®, som kom ut på marknaden 1991. Sedan dess har den följts upp av andra framgångar som Rêve de Miel, Crème Fraîche de Beauté® och anti-age-serier som Crème Prodigieuse Boost. Varje hudvårdsprodukt från NUXE är formulerad och tillverkad i Frankrike för att möta kvalitetskraven från den växande marknaden.

År 2002 öppnade det första NUXE spa i Paris, och sedan dess har de utökat sin expertis till cirka 50 spa runt om i världen.NUXE Huile Prodigieuse®

Rundt billede - NUXE Huile Prodigieuse olie

Detta är en sann ikon inom skönhetsprodukter. En flaska Huile Prodigieuse® säljs var 11:e sekund** över hela världen. NUXE Huile Prodigieuse® är en sann favorit med sin 98% naturliga formula och unika torra konsistens som absorberas snabbt utan att lämna en fet och oljig känsla på huden. 

NUXE Huile Prodigieuse® skapades av Aliza Jabès när hon väntade sitt första barn. På jakt efter en magisk, naturlig, lätt doftande och återfuktande produkt för omedelbar vård i ett enkelt steg, skapade hon en mångsidig hudvårdsprodukt anpassad för alla livsstilar och alla kvinnor.

Några av de många fördelarna med Huile Prodigieuse®:

  • Skyddar mot oxidativ stress
  • Minskar synligheten av hudbristningar
  • Huden återfuktas i 8 timmar

Med sju 100% botaniska oljor (Macadamia, Camellia, Argan, Hasselnöt, Borage, Tsubaki och Mandel) ger den näring, reparerar och förbättrar ansikte, kropp och hår med exceptionella resultat.Populära produkter och serier från NUXE

Rundt billede - Produkter fra Reve De Miel serien

Trots att NUXE Huile Prodigieuse ofta stjäl rampljuset, har NUXE även en rad andra stjärnprodukter som förtjänar uppskattning i skönhetsvärlden.

Nuxe Rêve de Miel Lip Balm: Detta är en must-have för dem som söker intensiv näring för torra och spruckna läppar. Med sin lyxiga blandning av honung, vegetabiliska oljor och sheasmör erbjuder detta läppbalsam djup återfuktning och skydd, vilket gör läpparna mjuka och smidiga.

Nuxe Crème Fraîche de Beauté: En läcker 48H fuktgivande lösning för alla hudtyper, även den känsliga huden. Byggd på veganska formularer som ger långvarig fukt till huden tack vare ett hyaluronsyra-liknande rödalgextrakt.

Nuxe Sun: Skydd mot solens skadliga strålar är avgörande och NUXE's solkräm erbjuder ett bredspektrum skydd med en lätt, icke-fet formula som också ger näring till huden.


**In-house data - Prodigieuse® franchise sell-in for 2018.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.