Nuuroo

Banner Børn leget med Nuuroo legetøj

En barndom med fantasi, lek och roliga universum. Produkter för lek, måltider, sömn etc. som tar hänsyn till miljön och som kan föras i arv från generation till generation. Läs mer om Nuuroo här!

71 Produkt(er)

Om Nuuroo

Rund billede dreng med Nuurro håndklæde

Nuuroo är ett danskt designmärke som med höga standarder och nordisk stil skapar tidlös och långsiktigt hållbart inredning, kläder och accessoarer för barn i åldrarna 0-10 år. Nuuroo har fokus på en barndom utan kemi och produkterna skapas därför i rena material som silikon, ekologisk bomull och återvunnen polyester.

Med rena material utan skadliga kemikalier och en genomgående hållbar och medveten inställning till design och utveckling har Nuuroo skapat ett universum där de aldrig går på kompromiss med kvaliteten. Därför är alla Nuuroo-produkter också i överensstämmelse med de högsta EU-standarderna.

Nuuroo grundades 2020 med visionen att skapa ett varumärke med produkter som kan gå i arv från generation till generation. Nuuroo vill vara med och skapa en mer klimatvänlig värld och därför är det viktigt att produkterna kan gå i arv från generation till generation och därmed minska belastningen på miljön.

Hos Nuuroo lägger de fokus på fantasi, lek och roliga universum i en samtidig lugn och stilren vardag där produkterna blir en del av hemmets inredning.


Ät med Nuuroo

Hos Nuuroo har de fokus på en praktisk vardag för småbarnsfamiljer, där det ska finnas plats för barnslighet och lek. Därför är alla silikonserviser designade med ett genomgående tema med motiv som finns i alla deras silikonserviser: koala och giraff. Mattallrikarna och de djupa tallrikarna är designade som ett koalaansikte och ett giraffansikte, vilket gör måltiderna lite roligare och mer inbjudande för små barn. Sortimentet innehåller allt från tallrikar, koppar, skedar, skålar, haklappar, nappflaskor, sugrör, drickflaskor och servicer.


Dreng leger med kasse Nuuroo

Leka med Nuuroo

Hos Nuuroo tänker de på barnets utveckling och läroprocess när de designar leksaker. Alla leksaker skapas med fokus på stimulering, känsel och motorisk utveckling, samtidigt som det ska vara roligt och tidlöst, så att det kan gå i arv till nästa generation. Färgerna hålls i klassiska nordiska nyanser, så att produkterna passar in i de flesta hem.


Skötsel med hållbara produkter

Muslinfilt är en multifunktionell produkt som vi använder många av under en dag med småbarn. Den kan användas både som extra underlag när du byter blöja, när ditt barn ska sova, äta eller när du är på språng. Det är viktigt att muslinfilten är både hållbar och fri från skadliga kemikalier eftersom den är nära barnets hud nästan hela dagen, varje dag och den ska tvättas ofta. Muslinfiltar från Nuuroo är gjorda i mjuk, ekologisk bomull och finns i fina designs och färger som passar in i det nordiska hemmet.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.