Nutrilett

7 Produkt(er)

Nutrilett är nordens mest populära bantningsprodukt. 
Nutrilett har sedan 90-talet sålts på den svenska marknaden och hjälpt många människor att gå ner i vikt. Måltidsersättningarna från Nutrilett finns i följande former: shakes, soppor, smoothies, bars och pasta. Nutrilett kan användas på olika sätt, antingen för att kickstarta en bantningskur eller mot ett mer långsiktigt bantningsförlopp eller för att man vill hålla sig i form. Man kan också välja att byta ut en måltid mot Nutrilett. Produkterna kan användas som frukost, lunch, middag eller som en fullkostersättning.

Nutrilett Kur
Nutrilett kan hjälpa dig att hålla ordning på kalorierna när du vil gå ner i vikt. Nutrilett har funnits på den svenska markanden sedan 90-talte och hjälpt har hjälpt många människor att gå ner i vikt. Du kan använda Nutrilett både som måltidsersättning eller som ett mellenmål. 

Erbjudande på Nutrilett
Hos Med24 har vi alltid erbjudanden och bra priser på Nutriletts produkter. På Nutriletts barer har vi mängdrabatt så du kan köpa produkterna ännu billigare. 

Nutriletts varianter
Måltidsersättningen från Nutrilett kan indelas i följande varianter: Shakes, soppor, smoothies, barer och pasta.

Mineraler och vitaminer i Nutrilett
Nutrilett viktminskningsprodukter är boostade med näringsämnen, vitaminer och mineraler. De är sunda, välsmakande och perfekta som måltidsersättning. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.