Noui Noui

8 Produkt(er)

Noui Noui – Dansk design för barnfamiljer

Historien om Noui Noui började 2018 när de nyblivna mammorna Julie och Laura träffades på sin mammaledighet. Tillsammans hade de en dröm om att starta ett varumärke med funktionella produkter för barn och föräldrar. Drömmen utvecklades till Noui Noui som idag erbjuder ett brett utbud av praktiska underlägg, haklappar och sittdynor i dansk design för barnfamiljer i hela Europa. Noui Noui bygger på grundarnas olika bakgrunder inom inredning, mode och design, vilket har hjälpt dem att ta steget och skapa ett barnuniversum med praktiska, snygga och miljövänliga produkter. Utbudet fortsätter att växa, eftersom nya och spännande produktidéer hela tiden växer fram hos Noui Noui.

Funktionalitet går hand i hand med hållbarhet och tidlösa färger

To børn sidder ved bord og spiser klementiner

För Julie och Laura stod det snabbt klart att Noui Nouis produkter inte får kompromissa med vare sig kvalitet, hållbara material eller stilren, dansk design. Därför är alla underlägg, haklappar och sittdynor i sortimentet gjorda av slitstarka material av mycket hög kvalitet, som dessutom tillverkas under bra och rättvisa förhållanden. För dig innebär det att produkterna kan följa ditt barn genom hela uppväxten samt återanvändas om det kommer en liten ny till familjen.

Du kommer bland annat att upptäcka att ditt Noui Noui underlägg kan användas för både mat och lek, då dess robusta, vattenavvisande yta klarar allt från matrester till modellvax och annat spill. Underlägget är gjort av mjuk, högkvalitativ vinyl, vilket även är superpraktiskt för dig som förälder, eftersom det går snabbt att rengöra med en fuktig trasa. Här på Med24.se hittar du Noui Noui PlaceMats i en mängd fina färger som kommer att passa perfekt i ditt hem.

Underlägg, haklappar med spillficka och resevänliga sittdynor från Noui Noui

Siddepuder fra Noui Noui

På Med24.se kan du utforska ett stort utbud av funktionella produkter från Noui Noui för de yngsta i familjen. Du kan bland annat skydda ditt barns kläder med en smart haklapp som med sin extra stora spillficka i botten samlar upp spilld mat och dryck. Haklapparna är alla gjorda av 100% livsmedelsgodkänd silikon och en justerbar stängning i nacken gör att den kan användas för barn från 0-3 år.

En annan populär produkt från Noui Noui är de praktiska och resevänliga sittdynorna i olika utföranden. Sittdynorna är idealiska för barn som är för stora för barnstolar och för små för vuxenstolar, och de kan enkelt tas med överallt - du kan fälla ihop dem så att de inte fyller mycket i väskan! Noui Noui Seat Cushion behöver blåses enkelt upp och monteras på stolen med den praktiska remmen, varefter barnet sitter bekvämt vid vilket bord som helst.


Köp funktionella, miljövänliga och stilrena barnprodukter från Noui Noui på Med24.se

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.