NordicHealth

9 Produkt(er)

Prisvinnande kosttillskott och vårdande produkter från NordicHealth

Med NordicHealth hamnar du direkt bland prisvinnande produkter, som är särskilt uppskattade av flera professionella idrottare inom ishockey, fotboll, dans, tennis, cykling, simning, fitness med flera.

NordicHealth sprayer är ett innovativt och effektivt sätt att få tillgång till mineraler och vitaminer utanför matsmältningssystemet. Målet är att dina tillskott och krämer ska tas upp på snabbaste och bästa sätt för att du ska kunna bidra med det, som är bra för kroppens funktion och hälsa.

Om Nordic Health

NordicHealth arbetar hårt och passionerat med sunda, naturliga och essentiella ämnen för kroppen. I samarbete med experter, flera års specialistkunskap och noggrann forskning har resultatet blivit ett antal innovativa produkter inom den externa och interna kroppsvården.

NordicHealth samarbetar med Magnesium Health Institute i Nederländerna, Cardiff University, HFL Sports och St. Marks Hospital (NHS). De stöder också stora organisationer som Migraine Action, Society for Pernicious Anemia, Vegetarian Society samt medicinska institutioner.

För din hälsa

Det viktigaste för Nordic Health är resultat och tillfredsställelse med alla deras kosttillskott, krämer, geler och flakes. Huvudmålet är därför att varje produkt inte bara innehåller rätta och goda ingredienser, utan också har en formula som absorberas och utnyttjas av kroppen.

Under hela sitt arbete har NordicHealth stöttat och utvecklat erkända kosttillskott och transdermal magnesiumterapi, som är en metod där absorption av magnesium sker genom huden så att magnesium inte behöver passera genom matsmältningssystemet.

NordicHealth vitamin- och mineralspray

När vi upptar vitaminer och liknande ämnen genom mat och kosttillskott i tablettform är det beroende av vår matsmältning.

Det fantastiska med NordicHealth sprayer är att de, baserat på dokumentation från Cardiff University, absorberas snabbare och bättre av kroppen än tabletter. Detta beror på att ämnena i fråga inte behöver gå igenom matsmältningssystemet, vilket både kan påverkas av medicinering och dåligt upptag. Enligt studien sprids NordicHealth näringsämnen via sprayer snabbt i blodomlopp, muskler och nervbanor

Förutom det tar NordicHealth vitamin- och minerlasprayer hänsyn till både barn och vuxna som har svårt att svälja tabletter Sprayen är ett enkelt och bekvämt sätt att få ditt tillskott från bestämda näringsämnen. Magnesiumoljesprayen absorberas direkt genom huden medan deras deras vitaminspray tas oralt. 

Köp NordicHealth på Med24.se

På Med24.se kan du hitta flera produkter från NordicHealth för både vuxna och barn. Du hittar de välkända kosttillskotten som spray och badflingor, krämer och geler för kroppsvård.

Några riktiga favoriter är:

D-vitamin spray

D-vitamin bidrar till vår motståndskraft och immunsystemets normala funktion. Du kan hitta D-vitamin spray i flera versioner där det livsnödvändiga näringsämnet sprutas direkt in i munnen och har en behaglig smak. Näringsämnena absorberas genom munnens slemhinnor.

B12-vitamin

Vitamin B12 bidrar till att minska trötthet och samtidigt främjar det normal funktion av nervsystem och hjärna. 

Normalt är vitaminer ett svårt ämne för kroppen att ta upp, men genom slemhinnorna blir det en annan sak. Dessutom innehåller B12-boost också krom och grönt te, vilket bidrar till en stabil blodsocker- och energinivå.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.