Nivea Q10


Om du letar efter en pålitlig och effektiv hudvårdsserie som kan möta dina behov av anti-aging och mer, kan Nivea Q10 vara det du har letat efter. Läs mer om Nivea Q10 här!  

18 Produkt(er)

Nivea Q10 - hemligheten bakom ungdomlig hud

När det gäller pålitlig och effektiv hudvård är Nivea ett märke som många känner till. En av deras mest populära serier är Nivea Q10, som är utformad för dem som vill ta kontroll över sin hudvård och hudens åldrande.

Nivea Q10 är särskilt lämplig för dem som börjar uppleva de första tecknen på hudens åldrande. Tack vare de noggrant utvalda ingredienserna arbetar Nivea Q10 effektivt för att stödja din huds naturliga bildning av Q10, skydda celler mot yttre påverkan och skador samt bromsa åldringsprocessen. Detta bidrar till att förbättra hudens elasticitet och fyllighet, vilket resulterar i minskning av fina linjer och rynkor.

Vad är Q10?

Q10 är ett coenzym som naturligt finns i våra kroppar och spelar en viktig roll i cellernas energiproduktion. Det är också en stark antioxidant som skyddar huden mot skador från fria radikaler. Men när vi åldras minskar mängden Q10 i vår hud, vilket kan leda till förlust av elasticitet och ökad förekomst av linjer och rynkor.En omfattande hudvårdslösning med Nivea

Nivea har formulerat hudvårdsserien Nivea Q10 för att hantera olika behov när det gäller anti-aging:

  1. Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle Day Cream: En dagkräm berikad med både Q10 och kreatin som effektivt hjälper till att förebygga nya rynkor och ge cellerna energi för att neutralisera och reparera cellskador.
  2. Nivea Q10 Power Ultra Anti-Wrinkle Night Serum: Innehåller dubbel koncentration av Q10 samt Pro Vitamin B5. Serummet hjälper till att reducera djupa rynkor och strama upp huden. Så din hud efterlämnas återfuktad, välvilad och fastare.
  3. Nivea Q10 Energy Recharging Night Cream: Är berikad med C-vitamin, E-vitamin och Q10. Nattkrämen hjälper till att förbättra hudens fuktbalans, stärka hudbarriären, ge glöd samt ge en fastare och slätare hud.
  4. Nivea Q10 Firming Body Lotion: Denna bodylotion är idealisk för dig som önskar att förbättra din huds fasthet över hela kroppen, perfekt för dig som önskar en all-round lösning.


Varför ska du välja Nivea Q10?

Nivea Q10 har många fördelar som gör det till ett starkt val för dig som vill ha bra hudvård. Bland annat:

  • Teknologisk innovation: Nivea är känd för sin forskning och utveckling inom hudvård. Nivea Q10 använder avancerad teknik för att säkerställa att Q10 och andra aktiva ingredienser effektivt tränger in i huden.
  • Hudtyper: Nivea Q10 erbjuder hudvård lämplig för olika hudtyper, inklusive känslig hud, så att du kan få hudvård anpassad till dig och din hudtyp.
  • Dermatologiskt testad: Nästan alla produkter i Nivea Q10 är dermatologiskt testade, vilket garanterar hög tolerans och säkerhet vid användning av produkterna.
Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.