Nicolas Vahé

100 Produkt(er)

Nicolas Vahé - läckra produkter för en mer exklusiv smak i vardagen

Det rikliga utbudet av läckra gourmetprodukter, snacks, brödblandningar, dressingar, såser, godis, sylt och mycket annat, gör det lätt för dig att få sund och välsmakande mat på bordet varje dag.

Nicolas Vahés exklusiva produkter är alla utvecklade med inspiration från det franska köket och framställs uteslutande av de absolut bästa ingredienserna på marknaden. Även om inte alla produkter är ekologiska, så försöker Nicolas Vahé hämta sina råvaror från bra leverantörer och lokala jordbrukare, så att du kan vara säker på att få en bra produkt.

Nya smakupplevelser och produkter av högsta kvalitet

Hos Nicolas Vahé strävar man alltid efter att leverera de bästa produkterna framställda av råvaror i toppklass, så att kvaliteten matchar den fantastiska smak som varje produkt har. Nicolas Vahé vill med sina produkter erbjuda dig helt nya, exotiska och spännande smaker, som skiljer sig från allt annat du smakat - på så sätt är deras produkter något i särklass.

Prova någon av de många läckerheterna som vi har här på Med24 och upptäck nya smaker som du inte visste att du saknade i din vardag!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.