Neutrogena

Utforska Neutrogenas revolutionerande hudvårdsprodukter och läs om deras historia och mission. Klicka här för att lära dig mer om Neutrogena!

21 Produkt(er)

Neutrogenas historia om innovation och hudvård

Neutrogena har länge varit ett banbrytande varumärke inom hudvård. Neutrogena grundades 1930 av Emanuel Stolaroff och började som en leverantör till filmindustrins skönhetssalonger. Det var inte förrän på 1950-talet som Neutrogena verkligen började ta form som det varumärke vi känner idag. Manny Stolaroff upptäckte och importerade en speciell mild tvål som uppfunnits av en belgisk kemist. Den blev snabbt populär.

Neutrogenas kärnvärden

Neutrogena drivs av ett engagemang för vetenskapligt baserad hudvård som alla kan få tillgång till. De är engagerade i hållbarhet, vilket är tydligt i deras framsteg inom ingredienser, förpackningar, inköp och socialt ansvar. Ett exempel på detta engagemang är Neutrogenas samarbete med Veocel™, som är experter på hållbar fiberteknik som används för att skapa rengöringsservetter från 100% växtbaserat och komposterbart material.

Neutrogenas största hudvårdssuccéer

Neutrogena har ett brett sortiment av hudvårdsprodukter som är utformade för att möta olika hudtyper och behov. Detta inkluderar:

  • Neutrogena Hydro Boost-serien innehåller Neutrogena Hydro Boost Water Gel och Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream, kända för sina fuktgivande egenskaper tack vare hyaluronsyra, som hjälper huden att behålla fukten
  • Neutrogena Rapid Wrinkle Repair erbjuder en effektiv anti-age-behandling med Neutrogena Retinol, som hjälper till att minska fina linjer och rynkor
  • Neutrogena Body Oil är en lyxig kroppsolja som återfuktar utan att lämna en fet känsla, vilket gör den idealisk för daglig användning
  • Neutrogena Sunscreen ger ett brett spektrum av UVA/UVB-skydd, vilket är viktigt för att skydda huden mot solens skadliga strålar
  • Neutrogena Clear and Defend bekämpar akne med en formula som hjälper till att rensa porerna och skyddar huden mot framtida utbrott

Dessa produkter understryker Neutrogenas engagemang för att erbjuda lösningar som inte bara ger huden näring, utan också stärker den mot dagliga utmaningar.

Neutrogena erbjuder daglig hudvård

Neutrogena inser vikten av en daglig hudvårdsrutin som är skräddarsydd efter individuella behov. I sortimentet finns allt från Neutrogena Hand Cream, som ger intensiv vård för torra händer, till Neutrogena Face Wash, som effektivt avlägsnar orenheter och gör huden ren och fräsch. Med ett brett utbud av hudvårdsprodukter som innehåller aktiva ingredienser som Neutrogena Retinol-serien, erbjuder Neutrogena lösningar för alla hudtyper och hudproblem.

Innovation och vision

Neutrogena fortsätter att vara ledande inom skönhetsinnovation och har nyligen lanserat en serie personliga 3D-printade hudvårdstillskott som kallas "Skin360 SkinStacks". Med hjälp av data som samlas in via deras digitala hudbedömningsverktyg kan användarna skapa skräddarsydd hudvård som är utformad för att ta itu med specifika hudvårdsproblem. Detta är ett bevis på Neutrogenas engagemang för att tillhandahålla skräddarsydda hudvårdslösningar genom avancerad teknik och vetenskaplig forskning.

Framtidsvision

Neutrogenas resa från ett blygsamt nystartat företag till ett globalt hudvårdsmärke är ett bevis på deras engagemang för hudvård. Med ett löfte om att fortsätta utveckla produkter som är både effektiva och hållbara blickar Neutrogena mot framtiden med en vision om att göra resan ännu längre och större.


Se det stora urvalet av Neutrogena hudvård till billiga priser på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.