Nestlé Modersmjölksersättning & Tillskottsnäring

Modersmjölksersättning och tillskottsnäring kan utgöra ditt barns kost om amningen inte fungerar eller inte kan ge ditt barn tillräckligt med näring. Läs mer om Nestlés modersmjölksersättning och tillskottsnäring här!

12 Produkt(er)

Bröstmjölk eller modersmjölksersättning

Bröstmjölk är bäst för ditt barn. Amning är alltid det bästa valet, som minimum de första 6 månaderna. Fortsätt amma så länge som möjligt. Rådgör med din vårdpersonal innan du väljer modersmjölksersättning eller tillskottsnäring.

Både Världshälsoorganisationen (WHO) och svenska Hälsomyndigheten rekommenderar att spädbarn om möjligt ska få bröstmjölk och amning framför modersmjölksersättning, men för vissa mödrar är detta av olika skäl inte ett alternativ. I dessa situationer kan modersmjölksersättning vara den lösning som bäst ersätter bröstmjölk. Dessutom kan modersmjölksersättning och tillskottsnäring från 6 månaders ålder också användas som ett komplement till amning om ditt barn inte får i sig tillräckligt med näring från bröstmjölk.

Bröstmjölk är den optimala näringen för ett nyfött barn. Den innehåller allt som ditt barn behöver i rätt mängd. Modersmjölksersättning är utformad för att innehålla allt det som ett litet barn behöver. 


Köp modersmjölksersättning och tillskottsnäring på Med24.se

På den här sidan hittar du modersmjölksersättning och tillskottsnäring från Nestlé, alltid med trygga och snabba leveranser direkt hem till dörren. Du hittar modersmjölksersättning för både för tidigt födda barn, till tiden födda barn och modersmjölksersättning för barn från 6 månader och uppåt - välj mellan pulver och drickfärdig modersmjölksersättning eller tillskottsnäring.

Gå till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.