Nardos Starkt Muskelbalsam - 100 ml

Nardos Starkt Muskelbalsam - 100 ml
Se alla produkter från Nardos
Varunummer: 11946
Nardos Starkt Muskelbalsam - 100 ml

Nardos Starkt Muskelbalsam är långtidsverkande för muskler och leder. Används för att behandla akuta skador orsakade av överbelastning i musklerna. 
Starkt Muskelbalsam är en naturlig produkt som innehåller japansk pepparmyntolja som stimulerar blodflödet.

Japansk pepparmyntsolja innehåller stora mängder mentol ca 50%.
Mentol har en blodkärlsvidgande effekt och tas lätt upp av huden tack vare en speciellt utvecklad krämbas. Det ökar syretillförseln och blodflödet till vävnader och muskler. Mjölksyra och ackumulerade avfallsprodukter rensas bort snabbare.
Tack vare sin kyleffekt har Nardos Starkt Muskelbalsam en omedelbart, lindrande effekt.

Användning:
Sport och/eller arbete; 
Nardos Starkt Muskelbalsam används effektivt till överansträngda muskler och leder som orsakats av felaktig arbetsställning eller kraftig fysisk aktivitet(jogging idrottsträning, etc.), som utvecklas till ömhet i leder och muskler.
Vid svåra akuta idrottsskador(muskelbristning, stukning, etc.) bör man kontakta läkare och vänta med Nardos Starkt Muskelbalsam tills den värsta svullnaden har lagt sig.
När en ny skada uppstått försöker kroppen reparera genom ökad blodtillförsel. I de flesta fall vill man begränsa det ökade blodflödet vilket bäst görs med ispåsar.
Cirka 48 timmar efter det skadan inträffat och svullnaden inte har ökat, påbörjas behandling med Starkt Muskelbalsam för att bibehålla en god blodgenomströmning.

Muskelbehandling:
Nardos Starkt Muskelbalsam används vid återkommande och akuta muskelproblem som kan åtgärdas genom att öka blodgenomströmningen till leder, nacke, rygg och axlar eller tennisarmbåge.

Insektsstick: 
Applicera Nardos Starkt Muskelbalsam direkt på det drabbade området. Det dämpar effektivt klåda och obehag från insektsstick/ bett.

Massage: 
Vill du använda Nardos Starkt Muskelbalsam i samband med massage, bör det användas efter själva massagen.

Dosering:
½ -1 tsk fördelas jämnt till färgen efter blåmärket är nästan borta. För större ytor appliceras balsam så att hela ytan är täcks. Massera in balsam tills det absorberats av huden.

Obs!
Nardos Starkt Muskelbalsam är för utvärtes bruk.
Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.
För allvarliga stukningar och bristningar kontaktas läkare. Vänta med Nardos Starkt Muskelbalsam till 48 timmar har gått och svullnaden inte ökar. För att undvika överbelastning på det skadade stället bör balsam gnidas in försiktigt.

Ingredienser:

Aqua Mentha Arvensis, Cetearyl Alcohol, sorbitanoleat, glycerin, isopropylpalmitat, Polysorbat 80, stearinsyra, alkohol, karbomer, aminometylpropanol, mjölksyra, Methylparaben, Cl 75810(klorofyll), d-limonen.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.